Actualitate

Delia anunță că va participa la Asia Express

Delia și-a surprins admiratorii cu ultimul anunț. Artista a spus că vrea să participe la Asia Express.

Delia a declarat că Asia Express este unul dintre reality show-urile sale favorite. Cântăreața așteaptă ridicarea restricțiilor menite să încetinească răspândirea coronavirusului, pentru a putea participa la concurs.

Artista spune că va participa la Asia Express

Delia a anunțat că își dorește foarte tare ca în septembrie să se poată filma reality show-ul, întrucât intenționează să participe. Foarte multe persoane abia aștepta să o vadă pe artistă în cadrul celebrei emisiuni încă de anul trecut.

În trecut, ea a vorbit de mai multe ori despre o posibilă participare. Aceasta s-a arătat încântată de idee, spunând pe atunci că își dorește să participe alături de soțul ei, Răzvan. Totuși, Delia nu a dispus de timpul necesar pentru a intra în concurs.

Delia e pasionată de călătorit, iar acum își dorește o nouă aventură. “Am un chef de aventură…sunt fiartă pe alergătură, pe curse contra cronometru”, a spus cântăreața.

Ea a informat că va avea foarte mult concerte de recuperat, dar își dorește mult să participe la emisiune. Astfel, dacă virusul provenit din China va permite, sunt șanse foarte mari ca artista să facă parte din reality show.

Probleme pentru filmarea sezonului 4

Din cauza pandemiei de Covid-19, producătorii emisiunii întâmpină mari dificultăți în realizarea următorului sezon. Aceștia au anunțat că, în urma restricțiilor impuse, emisiunea nu poate fi filmată în străinătate.

Producătorii continuă discuțiile în vederea găsirii unei variante de a aborda problema sezonului următor. Acest lucru depinde foarte tare de evoluția pandemiei de coronavirus.

Ultimul sezon din Asia Express s-a încheiat avându-i drept câștigători pe Răzvan Fodor și Sorin Bontea, care au luptat împotriva lui Speak și Ștefania. Echipa câștigătoare s-a ales cu un premiu în valoare de 30.000 de euro.

În atenția publicului a revenit sezonul 1 al show-ului care a spulberat audiențele. Acesta poate fi urmărit în reluare, în fiecare duminică, luni și marți, de la ora 20:00.