Actualitate

Deea Maxer și-a schimbat silicoanele

Vrea să-și păstreze imaginea de femeie fatală, așa că Deea Maxer a luat o hotărâre decisivă. Și-a schimbat silicoanele.

A considerat că silicoanele pe care le are nu o mai reprezintă și a făcut o primă mutare. Și-a pus implanuri nou nouțe. Ce face Deea Maxer.

Deea Maxer și-a schimbat silicoanele

A adus pe lume doi copii și a simțit că nu mai e la fel ca la început, așa că a hotărât să-și schimbe silicoanele. Drept urmare, Deea Maxer a intrat pe mâna chirurgului și a suferit recent o intervenție chirurgicală. Aceasta a ales să-și pună implanturi de o altă formă și de mai mari ca primele. “După alăptarea Maysei și folosirea pompei de muls, sânii s-au lăsat vizibil. Aveam un implant anatomic de 370 ml.

Proteza care din start avea forma naturală, lăsată. Inițial am spus că voi face doar o ridicare, un lifting al sânilor, însă la consult, doctorul Sorin Nae mi-a recomandat pentru un rezultat estetic fabulos să facem schimbare de implant și ridicare. Practic au fost două interventii într-una. Operația a durat aproape 5 ore. De la anatomic 370 am schimbat cu rotund 450 ml, pentru un sân mai plin și proeminent! Acum port un implant rotund, un brand de top, de 450 ml”, a declarat Deea.

Primele silicoane le-a pus acum zece ani

Deea și-a pus pentru prima dată silicoane la vârsta de 22 de ani, după ce l-a născut pe Andreas. “Am implant mamar făcut la un an dupa ce l-am născut pe Andreas. M-am operat atunci pentru că aveam 22 ani si sânii până la buric după folosirea unei pompe de muls, incorect folosită”, a spus vedeta la acea vreme. Pe lângă sânii schimbați, soția lui Dinu Maxer a reușit să slăbească și cinci kilograme, după ce a ținut o dietă drastică.