Actualitate

Declarații incendiare. Soția lui Nelu Ploieșteanu spune tot adevărul. Ce i-au făcut infirmierele marelui artist

Vestea morții lui Nelu Ploieșteanu a întristat o țară întreagă. La scurt timp după înmormântare, soția artistului, Elena Mitriță, spune ce s-a întâmplat în spital cât a fost internat.

Soția lui Nelu Ploieșteanu e foc și pară pe sistemul de sănătate din România. Aceasta spune tot adevărul despre ce s-a întâmplat în spital.

Declarații incendiare. Soția lui Nelu Ploieșteanu spune tot adevărul. Ce i-au făcut infirmierele marelui artist

Elena Mitriță, soția lui Nelu Ploieșteanu, le aduce grave acuzații infirmierelor care l-au îngrijit pe marele artist. Femeia spune că pentru început cântărețul a refuzat internat la spitalul Floreasca, dar din nefericire a ajuns la spital cu și mai mari probleme. În emisiunea lui Cristi Brancu, aceasta spune că, deși primeau șpagă de la fiica ei, infirmierele nu-l ajutau pe Ploieșteanu și țipau la el.

Mi s-a făcut rău când am văzut că țipau la el

„Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul și câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să țipe la el. Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, aplecat să își caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat. Iar infirmiera a început să țipe. Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut COVID”, a declarat soția artistului.

Pe de altă parte, soția lui Nelu Ploieșteanu spune că acesta a plecat prima dată din spital având acordul medicilor.  „L-am dus la spital. I-au făcut investigațiile,  i-au dat pastile, am venit acasă, a fost ceva mai bine și vineri i-am spus să meargă la medic, sâmbătă s-a internat. Doctorii au fost de acord că el să meargă acasă, el a dat semnătură să plece acasă. Când ne-am întors sâmbătă i s-a făcut tomograf. Când vezi pacienți cu plămânii inflamați nu îi lași la oxigen puțin”, a continuat doamna.

Cei de la morgă nu purtau mănuși și mască

Și mai șocant a fost momentul în care ginerele ei i-a spus că la morgă, când a fost să-și ia socrul, nimeni nu purta mască și nici mănuși. „Când ginerele meu s-a dus să ia sicriul, toți cei de acolo nu erau echipați, nu aveau mănuși, nu aveau măști. Virsul asta unde este? Să îmi spună parlamentarii, medicii. O să spun multe”, a mai spus Mitriță.