Actualitate

De unde are Călin Geambașu atâția bani? A cheltuit o sumă imensă pentru a-i face un cadou fiului său

Pentru că David, fiul său, a avut o dorință mare, Călin Geambașu nu a stat pe gânduri și i-a împlinit-o. De unde a avut atâta amar de bani?

Călin Geambașu e pur și simplu îndrăgostit de copilul său iar orice dorință a acestui e imediat împlinită. Ce cadou extraordinar i-a făcut.

De unde are Călin Geambașu atâția bani? A cheltuit o sumă imensă pentru a-i face un cadou fiului său

De Ziua copilului, Călin Geambașu nu s-a uitat la bani și i-a cumpărat fiului său, David, un cadou cu totul ieșit din comun. Ce-i drept, a și scos din portofel o sumă imensă. E vorba de 10.000 de euro. Ce i-a cumpărat? Un mini studio, pe care l-a instalat în camera lui.

„Cadoul constă în susținerea și dezvoltarea creșterii lui ca și copil pasionat de muzică. Fiindcă atunci când îi văd dăruirea, studiul, toate în paralel cu joaca și școala, în același timp, nu am cum să nu fiu sensibil. Și solidar la ceea ce face el. Chiar dacă a fost un an greu. Ăștia sunt anii când lui practic trebuie să i se deschidă aripi.

Și dacă îl văd pasionat și cu înclinații mai mult decât evidente către acest domeniu, e normal să îl susțin cât pot. I-am făcut un mini studio, e la el în cameră, în locul în care face și școala online. Și tot acolo l-am și învățat primele noțiuni despre editarea sunetului, despre muzică în general”, a afirmat, bucuros, Călin Geambașu la Antena Stars.

„Încerc să țin pasul cu copilul meu”

În altă ordine de idei, Călin Geambașu spune că nici nu are ce să-i reproșeze micuțului, care este extrem de talentat. Și chiar de la șase ani a urcat cu ei pe scenă.

„El oricum cunoaște și cântă și la pian. (…) La vârsta de 6-7 anișori ne acompania cu trupa live la tobe, pe scenă. Iar acum deja e o chestiune uzuală, ca Davin să cânte cu noi pe scenă. Eu îi ofer necondiționat sprijinul meu. Sunt în slujba lui de când s-a născut și așa va fi și după ce va fi adult.

Nu poți să nu-l susții cu toate eforturile posibile când îl vezi atât de implicat, pasionat și doritor de evoluție. Nu au cum să nu fii lângă el cu ce poți mai mult ca părinte. Fiecare cât poate, dar când vezi în copilul tău așa scânteie miraculoasă, mergi pe ea, pentru că Dumnezeu sigur nu greșește când pune așa ala talent într-un copil. (…) Sunt costuri permanente. Încerc să țin pasul cu copilul meu”, a mai spus Călin.