Actualitate

De ce s-a despărțit Daria Radionova de Alex Bodi. E absolut șocant

Chiar dacă unii i-au văzut împreună, chiar căsătoriți, Daria Radionova i-a spus adio cu ceva timp în urmă lui Alex Bodi. De ce a pus roșcata punct relației.

La scurt timp după ce s-a aflat că nu mai formează un cuplu cu Alex Bodi, frumoasa Daria Radionova a mărturisit care e motivul pentru care s-a despărțit de afacerist.

De ce s-a despărțit Daria Radionova de Alex Bodi. E absolut șocant

Mult timp au spus tuturor că nu pot trăi unul fără celălalt, însă au sfârșit prin a-și spune adio. Primul care a vorbit despre separare a fost Alex Bodi și recent Daria Radionova a venit cu lămuriri. Daria a spus că Bodi i-a reproșat că nu poartă inelul de logodnă. Mai mult, se pare că afaceristul s-a supărat și pentru faptul că Daria nu le răspundea fanilor la întrebările despre relația lor.

M-a insultat de la ora 12 noaptea până la 5:30 dimineața

„Am vrut doar să clarific această situație. Da, ne-am despărțit și se pare că motivul este că eu sunt rea. Am fost acuzată că, de când am plecat la Londra, nu am purtat inelul, nu am postat poze pentru el. Nu l-am etichetat în videoclipuri și am avut timp să-mi postez mașina, mâncarea și pisicile, dar nu am avut timp să postez nimic pentru el.

Cel mai mare scandal s-a întâmplat când am avut sesiunea de Întrebări și Răspunsuri pe Instagram și am ignorat toate întrebările despre el. El crede că le-am ignorat pentru că aș fi vrut să îl ascund și am vrut să pretind că sunt o femeie singură. M-a insultat de la ora 12 noaptea până la 5:30 dimineața din cauza problemei lui cu rețelele de socializare. De atunci avem aceleași conflicte. Înțeleg că situația lui actuală îi aduce nervi și stres, dar recent toți nervii lui au fost vărsați pe mine și nu mai pot să suport asta.”, a declarat Daria Radionova.

A pierdut mulți bani din cauza lui

De asemenea, Daria a spus că stând în România alături de Bodi a pierdut mulți bani, afacerile având grav de suferit. Frumoasa rusoaică a menționat că nu o ajută nimeni din punct de vedere financiar, cu atât mai puțin Bodi.

„Nu mi-a oferit niciun ajutor în schimb. Da, am plecat la Londra pentru că trebuie să mă „întorc pe propriile picioare”, am pierdut foarte mult în aceste câteva luni … Nu mi-a păsat de afacerea mea și de pierderile mele, dar trebuie să câștig totul înapoi. Și, de asemenea, gândiți-vă la viitorul meu, deoarece nu am pe cine să mă bazez decât pe mine! Nimeni nu mă ajută financiar și vă rog să rețineți – niciodată nu m-a ajutat, în afară de familia mea. Nu este ușor … și orice scrie media – realitatea este diferită …”, a mărturisit frumoasa Daria.