Actualitate

De ce nu vrea Smiley să-și arate fetița

E nebun după ea și spune că niciodată nu s-a gândit că poate trăi un asemenea sentiment. Dar Smiley nu vrea să-și arate fetița online.

E un tată protector și sub nici o formă în acest moment Smiley nu vrea să-și arate fetița online. De ce procedează artistul așa.

De ce nu vrea Smiley să-și arate fetița

Smiley și Gina Pistol sunt în cel mai frumos moment al vieții lor de când au devenit părinți și spun că viața lor s-a schimbat radical. Chiar dacă cei doi sunt doar lângă fetița lor, asta nu înseamnă că și-au uitat fanii, pe care îi țin la curent cu tot ce face micuța. Pentru că fanii sunt foarte curioși de cum arată cea mică, Smiley a postat multe fotografii cu bebelușa, dar nu i-au arătat niciodată fața.

Doar că internauții nu au fost mulțumiți și l-au întrebat pe Smiley când o vor vedea așa cum trebuie. Răspunsul lui i-a lăsat fără cuvinte pe toți. „Pentru mine e foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea. Decoamdată nu înțeleg ce spune. Ea zice ceva, dar nu înțeleg exact ce spune”, a spus Smiley, într-un videoclip postat pe internet.

Ce a simțit artistul când și-a copilul în brațe prima dată

Pe de altă parte, Smiley spune că nu s-a gândit niciodată că va trăi un asemenea sentiment când și-a ținut fetița pentru prima dată în brațe. „Atunci când am ţinut-o pentru prima dată în braţe, am rămas şocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracţiune de secundă.

Cumva era ceva care îmi lipsea şi doar s-a ataşat trup şi suflet de tine. Aşa fizic, mirosul e de muşeţel, e un miros liniştitor, de fericire, combinat cu temeri, cu transpiraţie multă, e o combinaţie ciudată. Mă uit cum se trezeşte şi are un ritual care pentru mine este un adevărat spectacol. Deschide ochii uşor, începe să se întindă şi face toate feţele posibile. E foarte expresivă. E ceva fantastic. Avem momente în care ne uităm unul la altul, ochi în ochi, şi la un moment dat zâmbeşte”, a declarat Smiley.