Actualitate

De câte ori pe săptămână face Alexandra Stan amor? Răspunsul ei a surprins pe toată lumea!

Alexandra Stan a fost întrebată de câte ori pe săptămână face amor și nu s-a sfiit să răspundă. Iată ce a spus artista?

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Alexandra Stan a fost întrebată de câte ori pe săptămână face amor, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, organizată pe contul său de Instagram. Artista are o comunitate foarte mare de fani, care au tot felul de curiozități despre viața sa personală și iată că una dintre ele a surprins-o chiar și pe ea, dat fiind faptul că abia s-a despărțit de iubit.

Alexandra Stan a avut parte de un mariaj eșuat și, la scurt timp după, a început o relație cu producătorul Alex Parker, însă drumurile lor s-au bifurcat și iată că despărțirea și-a făcut apariția. Recent, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe pagina ei de Instagram, solista a fost întrebată de câte ori face dragoste pe săptămână.

Advertisment

De câte ori pe săptămână face Alexandra Stan amor? Răspunsul ei a surprins pe toată lumea!

„De minus 96… împărțit la 3… minus…’, a glumit Alexandra Stan pe pagina ei de Instagram, când a fost întrebată de câte ori pe săptămână face amor.

Advertisment

„Noi suntem prieteni de foarte mult timp și cred că a funcționat totul, efectiv avem viziuni diferite, mai ales că suntem amândoi foarte incisivi pe carieră.

Eu o să mă mut în Los Angeles, ea are treabă prin Europa și concerte, adică pur și simplu ne-am apropiat pentru că am simțit și ne-am depărtat pentru că iarăși am simțit.

În continuare vorbim și ea e o fată super-mișto, și unul dintre artiștii din România care au ridicat steagul cel mai sus și suntem superfericiți cum suntem acum”, a declarat Alex Parker pentru Cancan.ro, cu privire la despărțirea de Alexandra Stan care a avut loc destul de recent.

 

Advertisment
Advertisment