Actualitateinfo

De-a dreptul uluitor. Unde lucrează acum Viorica Dăncilă

A renunțat definitiv la lumea politică și și-a luat un job la care nimeni nu s-ar fi gândit. Unde lucrează acum Viorica Dăncilă.

Nu mai stă în lumina reflectoarelor, dar asta nu înseamnă că stă degeaba. Ce loc de muncă și-a luat Viorica Dăncilă.

 

De-a dreptul uluitor. Unde lucrează acum Viorica Dăncilă

Numele de Viorica Dăncilă a fost mult timp pe buzele tuturor. Dacă unii au iubit-o și alții au criticat-o, aceasta nu s-a lăsat. Recent, fostul premier al României a declarat că și-a schimbat total job-ul după ce a ieșit din politică. Aceasta a lucrat în consultanță pentru domeniul de afaceri. Culmea, aceasta a spus că nu vrea să renunțe la viața pe care o are acum ca să revină în politică. ”Viorica Dăncilă lucrează, este un om activ. Am făcut consultanță pentru mediul de afaceri. Viorica Dăncilă este bine și detașată un pic de partea politică.”, a declarat aceasta.

Vrea să se împace cu Liviu Dragnea

Pe de altă parte însă, Viorica Dăncilă a declarat că e extrem de atentă la tot ce se întâmplă în România. Aceasta e însă șocată de violența în limbaj care se practică în lumea politică, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu s-a gândit să revină.

”Nu-mi place ce se întâmplă pe scena politică, aș fi vrut mai multe proiecte, mai puține jigniri și mai puțină violență în limbaj”, a spus fostul premier. Dar bomba vine de-abia acum, pentru că Viorica Dăncilă a mărturisit că dacă va fi contactată de Liviu Dragnea, va discuta cu acesta.”Dacă domnul Dragnea mă va contacta, voi discuta cu dânsul. Nu am vorbit cu dl. Dragnea, dar îi doresc să aibă puterea să meargă mai departe și multă multă sănătate”, a mai spus Dăncilă.