Actualitate

BOMBA MOMENTULUI! Ce a făcut președintele Klaus Iohannis, sub nasul tuturor românilor? S-a aflat adevărul!

Dănuț Pop este de părere că s-a aflat adevărul despre președintele Klaus Iohannis. Președintele Partidului Ecologist susține că șeful statului ar fi făcut asta, în mare secret.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Bomba momentului are legătură cu președintele României, Klaus Iohannis, care ar fi făcut un gest fără precedent, susține Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român.

În ultima perioadă și-au făcut apariția tot felul de informații potrivit cărora președintele Klaus Iohannis ar putea fi următorul secretar de stat al NATO, după ce mandatul lui Jens Stoltenberg va expira în septembrie. Pe aceeași listă cu președintele Klaus Iohannis se mai află și Theresa May, fost premier britanic, Mark Rutte, prim ministrul Olandei, Kaja Kallas, șefa guvernului din Estonia și Federica Mogherini, fostul comisar european pentru politică externă.

Advertisment

În acest context, Dănuț Pop susține că președintele Klaus Iohannis ar apela la diverse tertipuri pentru a fi numit în funcție.

Advertisment

Dănuț Pop, despre Klaus Iohannis: „Și-a negociat poziția cu bunurile acestei țări”

„Klaus Iohannis trage sfori să fie numit Secretar General al NATO. El se află pe lista candidaților, iar noi de abia acum ne explicăm de ce a pus Iohannis interesele externe de fiecare dată pe primul loc, în detrimentul României. Poate și-a negociat poziția în NATO cu bunurile acestei țări”

Mai mult decât atât, președintele Partidului Ecologist Român a continuat prin a-l ataca pe președintele Klaus Iohannis. Despre posibila numire a acestuia a transmis că ”nu are nicio legătură cu capacitățile sale, nici cu cele intelectuale, nici cu cele manageriale, pentru că ambele lipsesc cu desăvârșire”.

”Țineți cont vă rog de faptul că în 8 ani de mandat, efectiv NU A FOST CAPABIL SĂ DUCĂ LA BUN SFÂRȘIT NICI MĂCAR UN PROIECT DE ȚARĂ. Nici măcar 1!!! La final de mandat, omul ăsta o să treacă la realizări plimbările cu bicicleta, mersul la schi și la golf”, a continuat Dănuț Pop

„Lasă că românii își permit, la fraieri merge schema, o fi considerat Iohannis”

”Din punct de vedere diplomatic a reușit marea performanță de a primi o șapcă în schimbul a vreo 2 miliarde de dolari aruncate pe niște avioane pe care Germania a refuzat să le cumpere de la americani pe motiv că sunt prea scumpe. Lasă că românii își permit, la fraieri merge schema, o fi considerat Iohannis.

În mod normal punerea președintelui pe această listă trebuia să fie un motiv de mândrie pentru români, dar cum să fie când numai noi știm cât de scump am plătit toate extravaganțele acestui pseudo-lider! În tot cazul, aceste recompense ale demnitarilor din România cu funcții în organismele internaționale le-au adus doar lor plus valoare.

Nu sunt altceva decât noi protecții pentru ei ca justiția să nu-i ia la întrebări despre furăciunile și manevrele din timpul mandatelor lor. Ținând cont de balanța pierderilor pe care țara noastră le-a suferit în toți acești ani de tranzacții politice dâmbovițene, ficusul ăsta a costat mult România și românii. Singurul lucru bun în toată treaba este că poate reușim să scăpăm mai repede de el”, a spus Dănuț Pop, în încheiere.

Advertisment
Advertisment