Actualitate

Daniel Onoriu a ajuns să supraviețuiască, iar medicii spun că e un miracol! Ce a ajuns pilotul să facă acum?

Daniel Onoriu a ieșit din comă, iar medicii spun că a supraviețuit datorită unui miracol. Din acest motiv, pilotul a ajuns să aibă un obicei neașteptat.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Daniel Onoriu a trăit un adevărat coșmar după ce, în urma intervenții pentru mișcorarea stomacului la care a fost supus în Turcia, a ajuns să stea în comă aproape două luni. Faptul că a supraviețuit este un adevărat miracol, iar pilotul este recunoscător acum pentru viața pe care o are. Din acest motiv, obiceiurile sale s-au schimbat radical, iar Daniel Onoriu a ajuns să facă niște lucruri la care nimeni nu s-ar fi aștteptat.

Daniel Onoriu se află pe drumul cel bun, după ce s-a trezit din comă, stare în care a stat vreme de 55 de zile. Mătușa lui Rebecca spune că face progrese considerabile, că starea sa mentală este una de zile mari și, mai mult, bărbatul a început să facă primii pași și încearcă să își recupereze viața pe care o avea înainte de tragicul eveniment. Acum, credința în Dumnezeu îl ajută mai mult ca niciodată.

Advertisment

 Daniel Onoriu a ajuns să supraviețuiască, iar medicii spun că e un miracol! Ce a ajuns pilotul să facă acum?

“El este un ambițios, luptă, are psihicul bun, își dă curaj singur. Face progrese de la o lună la alta, începe să facă pași, este minunat. Merge la biserică, multumeste tuturor pentru rugăciuni, se roagă, este un alt Daniel. El ne-a sărbătorit pe noi (n.red. – de ziua de naștere a lui Daniel Onoriu) , el a pregătit tot, el ne-a chemat pe toți. O zi extrem de frumoasă, am plecat de acolo râzând, am avut ce să sărbătorim. Am fost doar familie, într-un cadru restrâns, a fost bine”, a spus Rebecca, mătușa lui Daniel Onoriu, într-o intervenție la Antena Stars.

Advertisment

Pe 24 noiembrie, Daniel Onoriu a fost supus unei operații de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. Reîntors în țară, pilotului i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă.

Advertisment
Advertisment