Actualitate

Dana Rogoz, însărcinată, e panicată din cauza Covid-19

Dana Rogoz este vedeta care peste câteva zile va da naștere unei fetițe. Însă, printre toate aceste clipe fericite s-a instalat panica în sufletul artistei.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Virusul Covid-19 este destul de mult răspândit în România. Oamenii au început să devină din ce în ce mai conștienți de riscurile la care se supun dacă ies din case.

Printre persoanele care au o teamă mare când vine vorba de virus este și actrița Dana Rogoz. Aceasta a încercat pe cât de mult posibil să se protejeze în această perioadă, mai ales că este însărcinată.

Advertisment

Dana Rogoz a scris un mesaj emoționant pentru fetiță

Actrița a scris un mesaj emoționat pe blogul personal. Acesta era adresat fetiței sale, pe care urmează să o vadă peste mai puțin de o săptămână.

Advertisment

Dana Rogoz începe prin a își exprima îngrijorarea în cazul în care s-ar infecta cu Covid-19 înainte de a naște. Astfel, cum a mărturisit, n-ar mai putea să își vadă copilul nou-născut prea curând.

Marea sa durere ar fi să nu își poată pupa sau stânge la piept bebelușul fără vreo teamă. Ea s-a străduit să evite orice contact cu oamenii și să respecte restricțiile. A fost motivată de dorința de a fi lângă viitoarea sa fetiță.

În acel mesaj artista a spus că din păcate soțul nu va putea să fie alături în momentul nașterii, așa cum a fost la primul lor copil. I se pare nedrept pentru fetiță, dar este conștientă de noile regului impuse. A ținut să specifice că bebelușul și-a ales un moment greu în care să apară pe lume.

Dana Rogoz a declarat că s-a decis să nască prin cezariană după ce s-a consultat cu doctorul. Această procedură este una grea, care o va slabi pe artistă. Însă speră că se va descurca să aibă grijă de bebeluș și fără alt ajutor.

Actrița a luat toate măsurile de precauție contra virusului

Dana Rogoz a scris în mesajul său că s-a protejat cum a știut mai bine. Acesteia nu i-a lipsit masca, a așteptat în mașină până când îi venea rândul și a păstrat distanța față de toți. Tot ea a spus că s-a dezinfectat pe mâini până a făcut răni.

În toată acestă perioadă de izolare, vedeta a stat acasă alături de băiețelul și soțul ei. Aceștia nu au avut ocazia să se plictisească datorită numeroaselor activități pe care le făceau împreună.

Advertisment
Advertisment