Actualitate

Dana Budeanu supărată pe Gabriela Firea?

În urma postării a câteva fotografii pe contul său de socializare, Gabriela Firea a deranjat-o pe Dana Budeanu. Ce s-a întâmplat între cele două.

Fostul primar al Capitalei a pus câteva poze pe contul său de socializare. Cu ce a deranjat-o pe Dana Budeanu?

Dana Budeanu supărată pe Gabriela Firea?

Ce se întâmplă între Gabriela Firea și Dana Budeanu? Cu ce a deranjat-o fostul primar al Capitalei? Duminică seară, Firea a pus fotografii în care apare într-o rochie superbă, pe care a ales-o pentru momentul în care ea și Pandele Florin au fost nași de botez.

„Nimic nu este permanent în această lume nebună. Nici măcar necazurile noastre – Charlie Chaplin . Așa că, să ne bucurăm de fiecare clipă! Dănuța, mulțumesc!”, a declarat Gabriela Firea. Cum arată rochia cu pricina? E o rochie din catifea aurie, cu aplicații strălucitoare, care poartă semnătura Dana Budeanu. Să fie oare un cadou pentru fostul primar ai Capitalei? Surprinzător sau nu, în aceeași rochie a apărut îmbrăcată și Dana Budeanu. Dacă Firea a purtat pantofi roșii, Budeanu a ales o pereche de sandale albe, cu barete fine.

Am sprijinit o femeie cât o sută

În septembrie 2020, Gabriela Firea a acceptat o provocare pe care i-a lansat-o Dana Budeanu. În emisiunea Verdict Politic, politicianul a răspuns la zece întrebări puse de aceasta. „Te sustin și te-am susținut din secunda în care mi-am dat seama că, de fapt, ești singură împotriva tuturor. Noi am avut extrem de multe disensiuni în această campanie. Nu am fost de acord pe foarte multe abordări, eu am fost foarte independentă.

Am făcut extrem de puține compromisuri, în sensul că am cedat la doar două rugăminți de-ale tale. De aceea, multe zile nu am vorbit, am fost pedepsită. Pentru că tu ai vrut o campanie pentru oameni, iar eu am vrut o campanie pentru adevăr” a spus Dana Budeanu. De altfel, Dana a fost unul dintre cei mai înfocați susținători ai fostului primar al Capitalei. „Am sprijinit o femeie în această campanie. O femeie cât o sută de bărbați. Aș lua-o de la capăt oricând. Nu am greșit o secundă că am făcut această alegere singură și independentă ca de fiecare dată”, a mărturisit atunci Dana Budeanu.

Tags