Actualitate

Dan Negru, declarații incendiare despre Andreea Marin. S-au iubit sau nu cei doi prezentatori?

Invitat la Kanal D, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Dan Neagru a explicat ce relație incredibilă a avut cu Andreea Marin dar și Mihaela Rădulescu.

Ce relație a existat între Dan Negru și Andreea Marin? S-au iubit cei doi? Ce a făcut prezentatorul cu Mihaela Rădulescu.

Dan Negru, declarații incendiare despre Andreea Marin. S-au iubit sau nu cei doi prezentatori?

Decizia lui Dan Negru de a participa la emisiunea Denisei Rifai la Kanal D a fost una care i-a șocat pe mulți din cei care îl cunosc pe prezentator. Fanii au stat cu sufletul la gură pentru a afla ce relație a avut acesta cu zâna surprizelor și dacă s-a iubit sau nu cu Andreea Marin. „Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp, în firma domnului Lazarov. Unul dintre cei mai mari oameni de televiziune din România. Am iubit televiziunea împreună. Eu, Andreea, Cosmin Cernat, Raluca Moianu… Ne-a plăcut job-ul asta. Domnul Lazarov a știut cumva să ne contamineze. Un profesor bun nu este ăla care te învață, e ăla care te contaminează”, a declarat regele revelioanelor.

A avut numai cuvinte de laudă și pentru Mihaela Rădulescu

Dan Negru a avut doar cuvinte frumoase atât pentru Andreea Marin, cât și pentru Mihaela Rădulescu, considerând că cele două sunt profesioniste. ”Andreea are copii, eu am doi copii. Andreea e unul din oamenii importanți care a lăsat urme în televiziunea din România. Să-ți spun un lucru, am lucrat cu multe prezentatoare de televiziune. Două sunt extrem de generoase, am prezentat cu ambele.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt două prezentatoare generoase, care pe tine ca prezentator, te fac să te simți bine. Nu sunt ca măgarul din Shrek. Sunt prezentatoare generoase, care nu sunt agresive în fața publicului. Așa că, am iubit împreună televiziunea”, a mărturisit prezentatorul. Dan Negru este unul dintre cei mai longevivi prezentatori ai televiziunii din România, emisiunile sale fiind cu totul ieșite din comun. Acesta este căsătorit cu Codruța, un medic stomatolog și au împreună doi copii.

Tags