Actualitate

Dan Bittman face declarații incredibile despre coronavirus

Binecunoscutul cântăreț Dan Bittman i-a uimit pe toți cu declarații sale incredibile despre coronavirus. Virusul a fost inventat și lansat pe piață.

De 9 luni nu am nimic de făcut, spune Dan Bittman. Artistul a făcut declarații incredibile despre coronavirus.

Dan Bittman face declarații incredibile despre coronavirus

Cu puțin timp în urmă, Dan Bittman a făcut câteva declarații șocante legate de virusul ucigaș. Recent, el a fost invitatul lui Cristian Brancu și a afirmat ceva și mai uimitor: virusul a fost inventat și lansat pe piață.  „Este genial cine a inventat acest virus și l-a aruncat pe piață. Eu aș fi mers pe mai multă normalitate, mai multă reținere față de aceste știri alarmante.”, „dacă o să mă calce într-o zi o mașină, măcar să știi de ce m-a călcat, am deranjat prea mult… Sunt cu conștiința împăcată.”

„Suntem în al 3-a Război Mondial, dar este unul invizibil. Unii o să iasă cu bani foarte mulți, dar țări ca Romania o sa iasă sărăcite. Din toți oamenii care au murit, aș vrea să știu că familiile sunt sigure că ei chiar au murit de COVID. Ăsta este adevărul de fapt. Am avut o cunoștință care a fost sunată să declare că i-a murit cineva de corona, contra unei sume de bani.”, spune fanatik.ro.

Nu este de acord cu modul în care autoritățile gestionează situația

Mai mult decât atât, Bittman spune că nu este de acord cu modul în care autoritățile din România gestionează situația generată de pandemia de coronavirus. Cântărețul spune că e inadmisibil modul în care a vorbit Raed Rafat. „ Îmi face așa cu degetul și-mi vorbește într-un mod în care nu-l suport. Să vorbescă așa cu copiii lui, cu familia lui, dar nu cu mine. Cu mine să vorbească frumos pentru că suntem egali”. Nu în ultimul rând, acesta și-a amintit de momentul izolării, când „80.000 de români au plecat la sparanghel”. Iar pentru el acest lucru a fost o sfidare: „Nu poți să sfidezi poporul și să ai pretenția ca poporul să te asculte.”.

 

 

Tags

Close