Actualitate

Dan Bittman, declarații uluitoare la adresa autorităților

Nu se oprește să dea de pământ cu autoritățile din România. Dan Bittman continuă declarațiile și spune că se dorește o criză sanitară.

De când a început pandemia, Dan Bittman susține că autoritățile sunt de vină pentru ceea ce se întâmplă acum. Recent, artistul a făcut mărturisiri șocante.

Dan Bittman, declarații uluitoare la adresa autorităților

Marele artist Dan Bittman crede că în acest moment se dorește o criză sanitară, pentru că se dorește să fie vândute teste și vaccinuri. Mai mult, cântărețul crede că cifrele privitoare la numărul de infectări nu sunt reale. Mai mult, el a mărturisit că tragediile au loc pentru că medicii nu își fac treaba așa cum trebuie. „Numărul de morţi mi se pare o problemă uriaşă. Pentru fiecare român care moare, sincer, ar trebui cineva care să răspundă. Mi se pare foarte grav că au murit oameni, arşi, în spitalele unde s-au dus să se trateze de COVID, şi nimeni, în continuare, nu răspunde”, a spus Dan Bittman.

A rămas fără nici un ban după ce a divorțat

Recent, Dan Bittman a spus adio unei relații de 25 de ani alături de mama copiilor săi. Sursele spun că acesta s-a despărțit apoi s-a mutat cu amanta. De ce nu a luat-o de soție pe aceasta în atâția ani? Pentru că nu crede că actul este un punct important într-o relație.

”Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne ţină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând nici ea nu îşi doreşte. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statutăm relaţia… Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau împreună cu ei. Şi am zis «Păi cum, de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?». Din momentul ăla a început viaţa mea, adică cealaltă viaţă”, a povestit Dan Bittman.