Actualitate

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis au participat la slujba de Înviere la Biserica Sfânta Treime din Piaţa Mare. Cum s-a îmbrăcat Prima doamnă.

A atras privirile tuturor la slujba de Înviere de la Biserica Sfânta Treime din Piața Mare. Ce a purtat Carmen Iohannis.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere

„Tuturor creștinilor care acum serveabă Învierea Domnului le doresc sărbători binecuvântate”, a declarat președintele înainte de a intra la slujbă. Cei doi au fost extrem de eleganți, dar au purtat și măști de protecție. Bineînțeles că cea care a atras privirile a fost Carmen Iohannis care a purtat o palton bleu și o eșarfă roz la gât.

„Lumina Învierii să vă umple sufletele! Paște fericit!”

Cu ocazia Paștelui Catolic, președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj tuturor românilor, îmbărbătându-i că vor fi depășite momentele grele. ”Tuturor credincioşilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paşti, fie că sunt în ţară sau în comunităţile diasporei, le transmit sărbători binecuvântate. Bună înţelegere şi prosperitate! În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credinţa şi speranţa pe care Lumina Învierii ni le insuflă.

Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19. Dar împreună, având grijă de sănătatea noastră şi ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăşi cu bine aceste momente grele. Vă mulţumesc pentru solidaritatea şi responsabilitatea de care aţi dat dovadă în tot acest timp! Sunt convins că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite. Și ne vom putea reîntâlni, în siguranţă, cu toţi cei apropiaţi.

Aceste zile de sărbătoare, încărcate de profunde semnificaţii spirituale, să vă aducă linişte sufletească, armonie şi generozitate faţă de semeni. Cristos a înviat! Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Frohe Ostern!”, a declarat preşedintele.