Actualitate

Cum e tratată Mioara Roman la azil

Recent, Mioara Roman a fost internată de Oana și Catinca la un azil. Cum este tratată fosta soție a lui Petre Roman în acest centru pentru bătrâni.

A fost criticată că a internat-o pe Mioara Roman la un azil, dar Oana spune că a făcut ce e mai bine pentru mama sa. Cum e tratată aceasta în centrul pentru bătrâni.

Cum e tratată Mioara Roman la azil

De când a anunțat că își internează mama la un azil de bătrâni, Oana Roman a fost criticată grav de internauți și nu numai. Oana a vrut să pună punctul pe I și le-a explicat tuturor cum stă situația. Mioara Roman e într-un centru medical ultra modern, unde va face terapii de ultimă generație. Ca să închidă gura tuturor, Oana a postat și imagini de la azil și a făcut și o precizare. Acest loc este doar pentru bătrânii care au nevoie de fizioterapie.

Locul acela nu are nici o legătură cu conceptul comunist de azil

Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de cinci stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de cinci stele. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a spus Oana Roman. Locul unde este acum Mioara Roman se află la doar zece minute de locuința Oanei. Pentru a-și duce mama într-un astfel de loc, vedeta a spus că plătește între 2500-4000 de euro și e foarte încântată de tratamentele primite.