Actualitate

Cum arătau partidele de amor dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil

Chiar dacă nu mai sunt împreună, Mihaela Rădulescu nu a uitat partidele de amor pe care le-a avut cu Dani Oțil. Declarații spumoase ale prezentatorului.

Șase ani au fost împreună și s-au iubit nebunește. S-a aflat și câteva detalii picante despre partidele de amor dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil.

Cum arătau partidele de amor dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil

Nimeni nu s-ar fi gândit ca Dani Oțil să se despartă de Mihaela Rădulescu. Dar, din nefericire, cei doi s-au separat, însă nici unul nu l-a uitat pe celălalt. Cu ceva timp în urmă, cei doi au dat detalii și despre relațiile de amor, iar Dani a lăsat să se înțeleagă că Mihaela va rămâne în sufletul său.

Eu am iubit doar de două ori în viață

”Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei, și când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșita, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relații de 7 ani toată viața, atât am reușit.

Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată. Decât dacă îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, a povestit Dani Oțil la Antena 1, acum ceva timp. Pentru că nu este o femeie pudică, Mihaela a recunoscut la un moment dat și momentul în care a făcut sex într-o piscină.  ”Nu știu pe ce plajă am fost, dar nu aveam nimic pe mine. Am făcut sex într-o piscină și am fost abordată de persoane de același sex. N-am purtat cătușe niciodată, în nici un fel de circumstanțe și n-am fost surprinsă făcând dragoste”, a declarat vedeta.