Actualitateinfo

Doamne ferește. Așa ceva nu se poate… Cum arată Daniela Crudu după ultima operație estetică

Ca și prietena ei, Bianca Drăgușanu, din când în când Daniela Crudu se plictisește de cum arată și atunci mai dă o raită pe la medicul estetician. A fost criticată grav de fani după ultima operație.

Este îndrăgostită de operațiile estetice, dar de data asta fanilor nu le-a plăcut absolut deloc ce a făcut Daniela Crudu. Au criticat-o grav.

Doamne ferește. Așa ceva nu se poate… Cum arată Daniela Crudu după ultima operație estetică

Fosta vecină de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este mereu atentă cum arată. Și cum i se pare că ceva este în neregulă, se duce imediat la medicul estetician. De data asta, ea spune că nu a putut să scape de grăsimea de pe coapse și bineînțeles a trecut urgent la operație. Din păcate însă fanii săi nu au fost de acord cu operația făcută și au criticat-o grav. Așa că degeaba s-a pregătit bruneta pentru vară și costumele ei de baie scumpe, că reacțiile primite nu au fost deloc cele dorite.

Am eu fixurile mele și mi-am dorit să nu mai am grăsimea aia între coapse

„Nu mi-am făcut mare operație. Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. Doar ce am ieșit din operație și după cum vedeți, mă simt fresh.

Picul ăla de grăsime, tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic. Se vede țiplă. Sunt fericită! Nu este o intervenție grea pentru că nu a avut foarte multă grăsime să-mi scoată de acolo. A fost puțină, dar am și eu fixurile mele și mi-am dorit foarte mult să nu mai am grăsimea aia acolo între coapse”, a spus vedeta la scurt timp după operație estetică.