Actualitateinfo

Cum arată casa de lux în care locuiesc Gina Pistol cu Smiley

Au tot ce-și doresc și locuiesc într-o vilă de lux, cu 290 metri pătrați, cu o curte imensă. Cum arată superba locuință.

Sunt cei mai fericiți părinți din lume și au locul perfect unde micuța lor să se dezvolte. Cum arată superba locuință unde stă Gina Pistol cu Smiley.

Cum arată casa de lux în care locuiesc Gina Pistol cu Smiley

Când Smiley a construit casa visurilor, nu s-a gândit ce va urma în viața lui. Aceasta a fost achiziționată cu 300.000 de euro și renovată recent, înainte ca bebelușa să vină pe lume. Superba casă unde stă Gina Pistol este în Cernica și are trei dormitoare, trei băi, garaj, living și o superbă bucătărie.

„Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală”, au spus arhitecții cu ceva timp în urmă.

Cine sunt vecinii lui Smiley

Locuința celor doi tineri îndrăgostiți este în complexul rezidenţial din Cernica, Swan Lake Village. În același loc stau și alte vedete, respectiv Marius Moga, Inna, Tudor Chirilă și Andreea Bănică. Gina Pistol a adus pe lume pe 9 martie o fetiță superbă, perfect sănătoasă și este cel mai fericit bărbat din lume. Blonda a născut prin cezariană.

„N-am avut nici timp, nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că, na, nu e ușor deloc”, a spus atunci Gina pe Instagram.