Actualitateinfo

Cu ce se ocupă Marguerita în timp ce fratele său are mari probleme cu drogurile

Să fi trecut perioadă în care Marguerita a făcut doar boacăne? În timp ce fratele său se înfundă de probleme, având mari probleme cu drogurile, aceasta stă departe de nenorociri.

Marguerita nu vrea să audă de problemele cu drogurile care-i fac viața un calvar fratelui său. Ce face acum Marga?

Cu ce se ocupă Marguerita în timp ce fratele său are mari probleme cu drogurile

În cadrul unei emisiuni, Viorica de la Clejani a dezvăluit ce face fiica sa, Marguerita, care nu de mult a ținut prima pagină a ziarelor după ce la rândul său a avut mari probleme cu drogurile. Se ocupă doar de magazinul ei de haine și nu vrea nimic altceva.

Pesemne că nenorocirile din anii trecuți au învățat-o minte. De altfel, același lucru se vede și în postările ei de pe instagram. E liniștită și postează doar frumoasele sale rochițe. ”Marga este bine, cu magazinul ei, cu rochițele ei”, a declarat Viorica de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

Surpriză! Fulgy nu este internat la Spitalul Obregia

Dacă până acum toată lumea spunea că Fulgy ar fi fost internat la spitalul Obregia, după ce nimeni nu s-a putut înțelege cu el, Ioniță de la Clejani de demontează acest lucru. ”El de 2-3 zile e în conflict cu Poliția. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat, aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ce s-a întâmplat.

Dar acum s-a oprit, și-a atins scopul ca să se vorbească despre el și se oprește. Își reia activitatea lui. Fulgy nu e internat. Locuiește singur, e ok. I-am pus stop, că și-a atins scopul. Ăsta e modelul de promovare pe care și-l dorește. E major, nu pot să-l oblig să facă altceva. (…) Își dorește să devină amfitrion, a făcut și o emisiune. (…) În același timp suntem și părinți, în același timp nu putem fi de acord cu toate lucrurile care se vehiculează în presă, dar nici nu putem obliga copiii ăștia să facă ca noi.”, a declarat Ioniță de la Clejani.