Actualitate

Cu ce se ocupă iubitul Cristinei Cioran. Vedeta e în culmea fericirii de când așteaptă un copil

La 43 de ani, a anunțat că este însărcinată și extrem de fericită alături de iubitul său. Cine este cel care i-a adus fericirea Cristinei Cioran.

În doar șapte luni a reușit cel mai minunat lucru din viață: va deveni mamă. Dar cine este iubitul Cristinei Cioran.

Cu ce se ocupă iubitul Cristinei Cioran. Vedeta e în culmea fericirii de când așteaptă un copil

La sfârșitul lunii martie, toți au rămas blocați când Cristina Cioran a anunțat, extrem de fericită, că va deveni mamă. De atunci toți au început să se întrebe cine este jumătatea vedetei. Se numește Alexandru Dobrescu și este cel care i-a readus zâmbetul pe buze după ce s-a despărțit de fostul său logodnic, Traian Văduva.

Are o afacere cu haine în București

Cei doi amorezi locuiesc împreună și se bucură de viață. Din ceea ce se știe în acest moment, Alexandru are o afacere cu haine în Capitală. Cristina a fost cerută în căsătorie înainte de a afla că este însărcinată, însă acum planurile au fost date peste cap. blonda a povestit și modul în care i-a spus iubitului său că este însărcinată. Printr-un simplu SMS trimis din birou. „El s-a bucurat foarte tare.

Eram la birou când am aflat rezultatul testului, i-am dat și lui sms și s-a bucurat foarte tare. Este o sarcină dorită. Nu știu dacă ne-am pregătit. E o relație foarte frumoasă și neașteptată. Ne-am dorit să facem copii. Lunile astea trei mi-a fost puțin rău! Am sunat-o pe mama, care stă la Constanța, și nu-i venea să creadă. Mereu mă întreba: ”, a declarat Cristina Cioran la Pro TV. Vedeta spune că a așteptat să treacă primele trei luni de sarcină, pentru că a mai avut o întâmplare nefericită în trecut.

„Sunt foarte emoționată! Trei luni de zile nu am putut să mă bucur, mi-a fost frică să nu pierd sarcina. Am rămas foarte repede însărcinată, deși am 43 de ani. Nu-mi vine să cred, sunt foarte fericită. Nu am vrut să spun până acum, pentru că mi-a fost frică, am zis să trec cu bine de primele luni. Mă simt extraordinar. După ce am aflat însă, săptămâna trecută, rezultatul analizelor, abia atunci am început să mă bucur cu adevărat”, a mai spus blonda.