Actualitate

Cu ce femeie celebră a fost văzut Dan Bittman. E frumoasă foc!

La scurt timp după ce s-a despărțit de mama copiilor săi, Dan Bittman a fost văzut alături de o femeie celebră.

A avut o relație extrem de intensă cu ceva timp în urmă alături de o femeie celebră. Dan Bittman a început să iasă din nou cu ea.

Cu ce femeie celebră a fost văzut Dan Bittman. E frumoasă foc!

25 de ani a stat alături de Liliana Ștefan, dar pentru că ceva n-a mai mers, cei doi s-au despărțit. Dan Bittman a preferat să rămână singur și a lăsat fostei sale iubite și copiilor toată averea sa de o viață. ”Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat”, a declarat Dan Bittman.

Cu cine s-a afișat cântărețul

Recent, Dan a fost surprins alături de una dintre cele mai frumoase femei din România. Este vorba de fosta Tania Budi, cu care acesta a avut o relație plină de suișuri și coborâșuri. ”Ce sunt acum sunt datorită femeilor pe care le-am întâlnit în viaţa mea. De la Tania Budi am învăţat, în primul rând, că o dra­goste poate să sfârşească şi într-o prietenie.

A fost o dra­goste cu năbădăi şi cu scântei. Totuşi, cred că ambii am avut multe de învăţat din relaţia aceea. Ea a învăţat că nu poate să mă ţină într-un loc. Eu am învăţat că o dragoste pornită ca o joacă poate să ajungă foarte serioasă. Asta înveţi de la femei, inteligenţa”, a mărturisit Bittman în trecut. Chiar dacă acum nimeni nu cunoaște adevărul, există și voci ce susțin că cei doi ar încerca să formeze un cuplu.