Actualitateinfo

Crunta veste dată de medici. Nelu Ploieșteanu e pe ultima sută de metri

Infectat cu coronavirus și internat în spital, pe Nelu Ploieșteanu îl mai poate ajuta doar o minune să scape de boală.

Marele cântăreț de muzică lăutărească, emblema României, Nelu Ploieșteanu, e pe ultima sută de metri. Medicii au spus că i-au cedat organele și stă doar intubat.

Crunta veste dată de medici. Nelu Ploieșteanu e pe ultima sută de metri

E internat la spitalul Floreasca după ce s-a infectat cu coronavirus, iar medicii sunt extrem de sceptici în ceea ce privește sănătatea lui. Organele i-au cedat și mulți sunt că e pe ultima sută de metri. „Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre…A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!”, a declarat nu demult un cadru medical.

Nelu Ploieșteanu își dorește cel mai mult să ajungă să aprindă o lumânare la mormântul băiatului său

Înainte să fie infectat, artistul a suferit mult pentru că pandemia l-a oprit să se ducă la cimitir, la fiul său. Tânărul a trecut în lumea drepților la 32 de ani. Acesta a trăit imobilizat la pat cu tetrapareză spastică.

„Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său. Și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Ilfov.”, a mai declarat medicul.