Actualitate

Cristian Țânțâreanu a decis. Cui va lăsa averea de 30 milioane de euro?

Se numără printre cei mai cunoscuți milionari ai României și are o poveste de viață uluitoare. Cristian Țânțăreanu a luat o decizie unică. Cui va lăsa averea imensă?

De teamă să nu lase familia pe drumuri, când s-a îmbolnăvit, Cristian Țânțâreanu și-a făcut testamentul.

Cristian Țânțâreanu a decis. Cui va lăsa averea de 30 milioane de euro?

30 de milioane de euro. Aceasta este imensa avere pe care o are Cristian Țânțăreanu. Milionarul a decis și în posesia cui va ajunge aceasta. Totul va reveni copiilor și nepoților. Pe de altă parte, omul de afaceri spune că le-a dat toate casele copiilor, care, totodată sunt și acționari legali.

“Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer. Averea familiei se ridică acum la 20-30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro, casele la copii sunt fiecare vreo 600.000 de euro. Și am băgat 6 milioane de euro în afacerea nouă cu complexul Pandemia. Nu există un moștenitor.

Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai puțin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, a declarat Cristian Țânțăreanu.

Ce pensie primește de la statul român

Pe de altă parte, afaceristul a mărturisit și ce pensia încasează lunar de la statul român. E vorba de suma de 2500 de lei bani, pe care acesta îi dă mereu nepoatei sale.