Actualitate

Cristi Brancu revine pe sticlă. Ce emisiune va prezenta și la ce post de televiziune

După mult timp în care a făcut doar emisiuni online, Cristi Brancu se întoarce pe sticlă. Cu ce post de televiziune a semnat.

Fanii lui Cristi Brancu sunt în culmea fericirii. Prezentatorul se întoarce pe sticlă și va prezenta o nouă emisiune.

Cristi Brancu revine pe sticlă. Ce emisiune va prezenta și la ce post de televiziune

În sfârșit, i s-a împlinit visul și Cristi Brancu se întoarcă în televiziune. Acesta a bătut palma cu cei de la Prima TV, unde urmează să prezinte o emisiune care va aduce în prima plan personalități din toate domeniile. Cristian Brancu va realiza un show tv, în care va readuce în prim-plan personalități din toate domeniile. De săptămâna viitoare, el va păși în platoul televiziunii Prima TV.

Cu acest transfer de proporții, Cristian Brancu li se alătură altor doi colegi din lumea televiziunii, Andreea Berecleanu, fostă prezentatoare de știri, la Antena 1, și marelui poet Mircea Dinescu, care a demisionat de la TVR și, din luna martie, va prezenta, la Prima TV, o emisiune despre poezie și despre rețete culinare”, au declarat surse Prima TV pentru playtech.ro.

Cu cine colaborează pentru proiectul online

O altă surpriză este faptul că șarmantul prezentator are o colaborare cu o altă prezentatoare, la fel de iubită. Este vorba de Teo Trandafir, care săptămânal e invitata sa. ”Ce e TEOria chibritului? O discuție despre totul, pornind de la lucruri mici sau banale la idei și emoții uriașe. Eu sunt cel care o provoc pe Teo. Îi ofer subiectele, amuzante sau jenante, ale zilei și ajungem mereu să spunem lumii ceva despre viață, adeseori simpatic, dar întotdeauna cu miez! (…)

Este o surpriză a acestui an! Cu Teo Trandafir am vorbit de două ori în 25 de ani – niște subiecte de doi bani au înfuriat-o acum foarte mulți ani și ea e om serios – când un om o face să nu se simtă bine, e consecventă și îl ține departe.  O invitație la emisiunea ei a făcut să ne dăm seama cât de mult ne potrivim ca gânduri, experiențe, valori, amintiri și de aici s-a născut un gen de comunicare aproape neverosimil, parcă vorbim de o viață.  Cu Teo vorbim aceeași limbă. Există deja un show cu noi doi – online! La TV, are o echipă închegată pe care o prețuiesc și o respect în integralitatea ei”, a declarat Brancu.

Tags