Actualitate

Cristi Borcea s-a hotărât. Mai face un copil. Al zecelea…

La 51 de ani, Cristi Borcea se pune din nou pe făcut copii. Îl vrea și pe al zecelea, apoi a spus că se oprește.

Afaceristul Cristi Borcea vrea și al zecelea copil și spune că este ultimul. Ultimul moștenitor vrea să-l aibă tot cu Valentina Pelinel.

Cristi Borcea s-a hotărât. Mai face un copil. Al zecelea…

Are nouă copii, dar îl vrea și pe al zecelea, tot cu actuala nevastă, Valentina Pelinel. Cei doi mai au două fetițe și un băiețel. “În patru ani de pușcărie am făcut patru copiii. Am făcut prea mult. M-au ținut viu copiii cât eram acolo. Ai mei, de la doi ani mănâncă cu telefonul în mână. Am trei copiii în America. Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina. Pe final de carieră oricine se retrage la carapace”, a declarat Cristi Borcea, invitat la emisiunea lui Mircea Dinescu.

Câți copii și cu câte femei are Cristi Borcea

Primii copii ai lui Borcea sunt făcuți cu Mihaela Borcea sunt Patrick, Melissa și Angelo. Ulterior, boss-ul de la Dinamo s-a căsătorit cu Alina Vidican, cu care a mai făcut un băiat și o fată. În perioadă cât era căsătorit cu Alina, Borcea a mai avut o relație cu avocata Simona Dana Voiculescu. Cei doi au mai făcut o fată, Andreina Carolyn Christine. Ultima sa soție, Valentina Pelinel i-a mai dăruit fostului boss de la Dinamo trei copii, două fetițe gemene și un băiat.

A rămas cu traume mari din închisoare

După o perioadă cumplită petrecută în închisoare, acesta și-a reluat viața, însă a rămas cu mari traume. “La pușcărie, era deschis doar o oră, atât ieșeam la aer pe zi, restul stăteam înăuntru 23 de ore. Nu am fost nevrozat, dar am mari probleme cu somnul. Nu dorm noaptea, a doua zi dorm. De când am pierdut campionatul cu Urzinceni, am fost în Germania, mi-au făcut tratamente, nimic. Noaptea citesc, ce să fac? Sunt momente și acum, după doi ani, în care visez ce se întâmpla în pușcărie. Am rămas cu traume”, a declarat cu ceva timp în urmă, Cristi Borcea.