Actualitate

Copilul lui Dan Badea a făcut un anișor

Dan Badea și soția lui sunt foarte fericiți la aniversarea baietelui de un an. Arias este copilul mult așteptat care le-a umplut sufletul părinților de bucurie

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Arias, băiatul lui Mădălina și Dan Badea a împlinit 1 an. Bineînțeles că acest eveniment s-a lăsat cu o petrecere de zile mari. Toată familia a sărbătorit pe cinste alături de fericitul sărbătorit.

Arias are o petrecere minunată la împlinirea vârstei de 1 an

Dan Badea și Mădălina sunt foarte fericiți în postura de părinți. În ziua tăierii moțului se pare că cel mic a fost foarte inspirat când a ales un obiect de pe tavă.

Advertisment

Dan Badea a postat imagini cu acest eveniment online și a primit o mulțime de aprecieri de la fani. Fotografiile sunt emoționante pentru că aceștia formează o familie de-a dreptul minunată.

Advertisment

Arias este un copil frumos și fericit în timp ce părinții se simt în al nouălea cer. Este o bijuterie care le face viața extrem de frumoasă dar și interesantă în același timp.

Băiețelul lui Dan Badea s-ar putea să devină un mare artist

Când micuțul avea tavă în față și trebuia să aleagă ceva la început nu știa ce trebuie să facă. În mod normal cei mici au la dispoziție nenumărate obiecte care le definesc viitorul într-un fel sau altul.

Se pare că Arias a făcut alegere interesantă care îi va face viață foarte frumoasă. El s-ar putea să devină un mare cântăreț pentru că a ales microfonul. Deci, așa tată, așa fiu. Micuțul are mari șanse să ajungă celebru ca și tatăl său.

Cu un an în urmă Badea făcea anunțul oficial în mediul online că în curând va deveni tătic pentru prima dată. A fost un moment extrem de emoționat de care își aduce aminte cu drag și astăzi.

Momentul în care au devenit părinți au simțit ceva minunat, ceva ce nici nu poate fi exprimat în cuvinte. Arias Dan este un copil iubit și răsfățat care reprezintă un balsam pentru sufletul părinților. Aceștia au așteptat cu mare ardoare momentul în care au devenit părinți.

Dan s-a bucurat extrem când a devenit tată și afirmă că de atunci viață lui s-a schimbat radical. Cei doi trăiesc o perioadă minunată alături de cel mic și sunt de nedespărțit.

Este o adevărată binecuvântare că cel mic a venit pe lume și acum se pot numi cu adevărat împliniți. Este un vis care sperau să se transforme în realitate, este o minune care nu se poate descrie în cuvinte. Badea și Mădălina sunt foarte fericiți și își doresc tot ceea ce este mai bun pentru fiul lor.

Advertisment
Advertisment