Actualitate

Copilul Cristinei Bâtlan s-a născut mai mult mort decât viu! Medicii nu i-au dat nicio șansă: „Au vrut să-l arunce la gunoi”

Copilul Cristinei Bâtlan a avut mari complicații la naștere, iar medicii nu i-au dat nicio șansă. Ce s-a întâmplat cu băiețelul ei?

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cristina Bâtlan a avut parte de mai multe evenimente nefericite de-a lungul vieții sale, iar acum a ajuns o sursă de inspirație pentru mulți. Fiul său s-a născut prematuri, cu mari probleme de sănătate, iar medicii nu îi dădeau nicio șansă la viață. Adi, în vârstă de 18 ani astăzi, are deja prima companie pe numele său, iar mama îl consideră un copil sclipitor.

„Roberto a stat cu mine zi lumină în spital timp de două luni.nRoberto a spus dacă acest copil are gena mea și a ta nu are cum să moară, el trăiește. Medicii i-au spus că nu are nicio șansă. Au vrut să-l arunce la gunoi. Nu voiau să-l bage în incubator, au declarat că am avortat.

Advertisment

Am externare din spital cu avort și Roberto i-a rugat să bage copilul în incubator. Copilul a fost declarat viu după trei zile pentru că șansa lui era infimă. L-am văzut după trei zile, când rădea. Era foarte, foarte mic. Îl hrăneau prin vene. Copilul s-a născut la 5 luni jumătate, la minus 3 luni. Azi, e un om super, are o imunitate la tot, are o minte briliantă”, a spus Cristina Bâtlan, în podcast-ul „Acasă la Măruță”.

Advertisment

Copilul Cristinei Bâtlan s-a născut mai mult mort decât viu! Medicii nu i-au dat nicio șansă

Mai mult, vedeta a fost înșelată de fostul ei soț, alături de care a fondat compania Musette. Astăzi și-a găsit tăria de a-l considera prietenul său cel mai bun și este vindecată complet, după acel eveniment.

„M-am simțit trădată. Am simțit că e cea mai mare trădare. Roberto (n.r. fostul soț) și-a găsit o parteneră care este de vârsta noastră. Am fost și la nunta lor. Eu eram ultima persoană care mă gândeam că Roberto mă minte sau mă înșeală. Deci, nu aș fi crezut.

Am aflat după patru ani. Erau împreună când și când. El putea să spună cea mai proastă minciună, eu tot o credeam. Nu concepeam să mă mintă. Am țipat, asta e o chestie pe care nu o vorbești, țipi, îți vine să înnebunești. Într-o relație nu e unul de vină, ci amândoi. Îl apreciez și îl iubesc. Am fost la nunta celui mai bun prieten al meu și soția lui este foarte frumoasă. Nimeni nu înțelege lucrul acesta”, a mai precizat vedeta.

Advertisment
Advertisment