Actualitate

Condițiile în care trăiesc participanții de la Puterea Dragostei în timpul pandemiei

Show-ul matrimonial Puterea Dragostei se bucură de un succes incredibil, fiind foarte urmărit de telespectatori. 

Advertisment
Advertisement

Emisiunea Puterea Dragostei se află la sezonul al doilea și este difuzată în fiecare zi. Show-ul este foarte îndrăgit de telespectatorii români. Până acum au fost mai multe controverse și discuții referitoare la hrana pe care o primesc concurenții.

Ce mănâncă participanții de la Puterea Dragostei

Show-ul matrimonial este filmat în Istanbul, Turcia, participanții aflându-se departe de casă. Unul dintre concurenți este Livian, fiul celebrului Nelson Mondialu. Nelson și soția sa, Liana, pregătesc pachete cu mâncare pentru concurenți, care vor petrece această perioadă de carantină în Turcia.

Advertisment

Pachetele au fost trimise cu autobuzul. Întrucât fiul lor este unul dintre participanții emisiunii, Nelson și soția lui fac tot posibilul pentru ca acestuia să nu îi lipsească nimic în plină pandemie. Tatăl lui Livian a anunțat că trimite atât de multă mâncare deoarece este posibil ca magazinele din Turcia să se închidă, dată fiind situația provocată de Covid-19.

Advertisment

Nelson Mondialu a trimis „10 pachete de carne, cotlet și multe altele”. Totodată, soția lui le-ar fi pregătit concurenților 400 de sarmale. Emisiunea Puterea Dragostei are loc în mai multe țări, însă Kanal D este singura televiziune care permite acest lucru.

Livian este unul dintre cei mai îndrăgiți participanți de la Puterea Dragostei. Tânărul are o relație foarte bună cu părinții lui, pe care îi prețuiește și cărora le cere adesea sfaturi.

Sezonul 2 e difuzat de aproximativ 9 luni

În sezonul secund s-au format multe cupluri, însă au fost și concurenți care au părăsit competiția, iar unii s-au întors la show. Primul sezon a avut marea finală după aproximativ 8 luni de difuzare.

Bianca Comanici și Bogdan Mocanu au fost câștigătorii primei ediții. Cei 2 au rămas și în sezonul secund. În această ediție, Bianca a format cuplu cu Livian, însă aceștia s-au despărțit.

Bogdan Mocanu i-a deschis inima Andrei Volos, iar cei 2 au părăsit show-ul pentru a își trăi povestea de iubire în afara casei.

Advertisment
Advertisment