Actualitate

Ce condiție trebuie să îndeplinească Volodimir Zelenski, pentru a se întâlni cu Vladimir Putin

Oficiali de la Kremlin au anunțat ce condiție trebuie să îndeplinească Volodimir Zelenski pentru a obține o întâlnire cu Vladimir Putin.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Purtătorul de ccuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov, a dezvăluit care este condiția pe care Volodimir Zelenski trebuie să o îndeplinească dacă își dorește să obțină o întâlnire cu Vladimir Putin, pentru a pune capăt războiului din Ucraina. Mai mult decât atât, oficialul din Rusia a dezvăluit că se va face un acord, în cazul în care președintele Ucrainei acceptă condiția, act care va fi semnat atât de Președintele Ucrainei, cât și de liderul Rusiei. Iată ce se arată în document.

„În principiu, preşedintele (n.red.- președintele Rusiei, Vladimir Putin) nu a refuzat niciodată o astfel de întâlnire (n.red.- cu preşedintele Zelenski), dar trebuie pregătite anumite condiţii pentru aceasta, şi anume, textul acordului gata de semnat. Deocamdată, nu există actualizări de comunicat în această privință”, a declarat recent Dmitri Peskov, despre condiția pe care trebuie să o îndeplinească Volodimir Zelenski pentru a se întâlni cu Vladimir Putin.

Advertisment

Ce condiție trebuie să îndeplinească Volodimir Zelenski, pentru a se întâlni cu Vladimir Putin

„Ceea ce se întâmplă în Ucraina este o tragedie, dar Alexander Grigorievici (Lukașenko) a spus corect: nu am avut de ales. Pur și simplu nu am avut de ales. Singura întrebare a fost când va începe. Asta e tot”, a spus Vladimir Putin, cu privire la situația actuală, citat de agenția de presă TASS.

Advertisment

„Scopurile sale (n.red. invaziei în Ucraina) sunt absolut clare și nobile. Pe de o parte, ajutăm și salvăm oameni, iar pe de altă parte, pur și simplu luăm măsuri pentru a asigura securitatea Rusiei însăși. Este clar că nu am avut de ales. A fost decizia corectă”, a mai precizat Vladimir Putin.

„Pentru Occident, Ucraina este un mijloc de a atinge obiective care nu au nimic de-a face cu interesele poporului ucrainean”, a mai transmis Vladimir Putin, despre situația actuală din Ucraina pentru sursa citată anterior.

Advertisment
Advertisment