Actualitate

Coldplay participă la evenimentul Untold 2020

Formația rock va urcă pe scenă de la Cluj în vara aceasta. Publicul va fi foarte încântat de această apariție.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Un eveniment de mare amploare cum este Untold cere artiști de mare valoare. La cea de-a șasea ediție a festivalului sunt așteptați artiști consacrați de peste hotare.

Coldplay va fi prezent în acest an la Cluj-Napoca

Coldplay vine pentru prima dată în România, la UNTOLD 2020. În cadrul acestui festival veți fi privilegiați să ascultați melodiile rock din repertoriul lor.

Advertisment

Această formaţie de rock alternativ va cânta la Cluj. Oamenii au așteptări mari de la acest festival iar organizatorii vor să ofere cât mai multe surprize și o experiență inegalabilă.

Advertisment

O scenă ca această este demnă de a primi cu brațele deschise artiști legendari. Aceștia vor depăşi cu siguranţă aşteptările fanilor și îi vor impresiona în mod pozitiv.

Coldplay va cânta alături de artiști de mare valoare

Organizatorii Untold au anunțat că pe scena festivalului de anul acesta va mai cânta David Guetta, Above and Beyond, Afrojack, Dj Snake, Iggy Azalea, Eric Prydz, Pussycat Dolls, Steve Aoki, The Script, Amelie Lens și mulți alții.

Jumătate din abonamentele Untold pentru ediţia din 2020 au fost deja vândute. Acestea au prețuri diferite iar cel mai ieftin este de la 159 de euro, plus taxe.Se așteaptă pentru acest an în jur de 380.000 participanți ceea ce înseamnă un număr în continuă creștere.

Trupa Coldplay, melodii și premii câștigate

Formația Coldplay este compusă din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman și Will Champion. Aceasta este foarte cunoscută la nivel global pentru single-urile sale de succes, dintre care amintim „Speed of Sound”, „Clocks” și „Viva la Vida”.

Albumul Viva la Vida or Death and All His Friends a apărut în urmă cu 12 ani și a primit două Premii Grammy. Primul a fost pentru Cel mai bun album rock al anului iar cel de-a doilea pentru Cel mai bun Duo sau Formație.

Din albumul Viva la Vida or Death and All His Friends se remarcă în special single-ul „Viva la Vida”. Acesta a prins foarte bine la public și a fost premiat cu Premiul Grammy purtând trofeul pentru Cântecul anului 2008.

Cele trei nominalizări primite în cadrul premiilor Grammy au avut loc în Los Angeles, pe 12 februarie 2012. La această ceremonie iar trupa a fost însoțită pe scenă de iubita cântăreața Rihanna.

Trupa Colday va încânta anul acesta publicul larg cu prestațiile lor. Aceștia aduc un aer proaspăt în cadrul festivalului și împrăștie sentimente de bucurie prin ritmurile melodiilor lor.

Advertisment
Advertisment