Actualitateinfo

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, nuntă fără nași pe 14 august. Este posibilă cununia religioasă fără părinți spirituali?

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, nuntă fără nași pe 14 august. Este posibilă cununia religioasă fără părinți spirituali?

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut anunțul în legătură cu evenimentul special din viața lor care va avea loc chiar pe data de 14 august. Aceștia au făcut o declarație care a lăsat pe toată lumea uimită, nu vor să aibă nași la nuntă.

Încă de la începutul relației, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au știut că sunt făcuți unul pentru celălalt. Cererea în căsătorie a fost făcută în urmă cu un an chiar de ziua artistei când a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. Aceștia au planuri mari pentru viitor și au anunțat că după nuntă vor face activități frumoase împreună atât pe plan profesional cât și personal și de asemenea își doresc să întemeieze o familie. Se pare că cei doi respectă decizia pe care au luat-o împreună și nu vor avea nași la nuntă, evenimentul care va avea loc chiar mâine.

De ce nu vor cei doi să aibă părinți spirituali

Recent Edward Sanda a fost invitat într-o emisiune difuzată pe canalul de televiziune Antena Stars și a explicat de ce nu vor să respecte acest obicei tradițional.

”Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătoria e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a declarat cântărețul.

Advertisement

De la început cei doi cântăreți au spus că își doresc ceva restrâns cât mai simplu și la care să participe familia și cei mai apropiați prieteni ai lor.

,,Vrem să facem ceva simplu modern, în general nu funcționam după mentalități ca domne, așa se face, că dacă nu…fiecare tradiție depinde de gusturile fiecăruia”, au mai spus tinerii.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: