Actualitate

Claudia Pătrășcanu nu se lasă. Îi cere lui Gabi Bădălău o pensie alimentară uluitoare

S-au iubit, s-au căsătorit, au făcut doi copii frumoși, iar acum sunt ca șoarecele cu pisica. Ce pensie alimentară îi cere Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău.

Fosta soție îi cere o pensie alimentară imensă. Ce salariu are Gabi Bădălău pe cartea de muncă.

Claudia Pătrășcanu nu se lasă. Îi cere lui Gabi Bădălău o pensie alimentară uluitoare

În timp ce pe cartea de muncă a lui Gabi Bădălău apar 7000 de lei, Claudia Pătrășcanu vrea 15000 euro pensie alimentară. Între cei doi scandalul e în toi și niciunul nu vrea să cedeze. Mai mult decât atât, Claudiei nu i-a căzut deloc bine că fostul soț se iubește acum cu Bianca Drăgușanu. Și nu îi refuză blondei absolut nimic. Într-o emisiune televizată, Gabi a declarat câți bani pe cartea de muncă, dar și ce pensie alimentară îi cere fosta soție. Care nu vrea să negocieze deloc ba vrea și custudia copiilor.

Gabi spune că suma este exagerată

Claudia Pătrășcanu vrea 15000 de euro pensie alimentară pe lună, dar Gabi consideră că este exagerat. „Am primit o hârtie pe mail în care a cerut 15 mii de euro pe lună. Eu consider că doi copii cu scolile plătite de mine, consider că doi copii minori se pot descurca și cu 2-3 mii. Îmi doresc o educație foarte bună pentru copiii mei și vreau ca mama copiilor mei să-i crească bine. Mie mi se pare 15.000 de euro foarte mult”, a declarat Gabi Bădălău la Xtra Night Show.

S-a îndrăgostit de Bianca Drăgușanu

Până una, alta, Gabi Bădălău trăiește o poveste de dragoste ca-n povești cu Bianca Drăgușanu. Cei doi au fost împreună în Dubai, apoi au plecat în Maldive, unde Gabi și-a răsfățat iubita și a tratat-o ca pe o prințesă. Deocamdată însă, nici unul dintre ei nu au recunoscut relația. Bianca a mărturisit că Gabi este un gentleman și că e o femeie singură, care are dreptul să facă ce vrea cu viața ei. Pe de altă parte, gurile rele spun că Bădălău s-ar gândi chiar la următorul pas, visând la o căsătorie cu blonda.

Tags