Actualitate

Claudia Pătrășcanu face acuzații uluitoare la adresa soacrei: Mi-a luat banii de la cântări ca să-și cumpere genți

Scandalul dintre Claudia Păstrășcanu și Gabi Bădălău nu are nici o șansă să ia sfârșit. Vedeta spune că soacra îi lua banii ca să-și cumpere genți.

Fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, dă de pământ cu fosta soacră. Mi-a luat banii de la cântări ca să-și cumpere genți.

Claudia Pătrășcanu face acuzații uluitoare la adresa soacrei: Mi-a luat banii de la cântări ca să-și cumpere genți

Gabi și Claudia nu mai contenesc cu jignirile unul la adresa celuilalt. Cei doi au avut termen la tribunal pe 21 ianuarie dar, din nefericire, instanța a amânat iar procesul. În acel moment, cântăreața a avut doar cuvinte grele la adresa fostei sale soacre. „În primele 6 luni nu am primit niciun ban. Ce a cerut tatăl copiilor mei de la mine? Întrebați-l! A cerut 50.000 de euro, a cerut lemnul și mobila din casă, unde dorm copiii.

Eu nu mă gândesc la partaj. Eu vreau doar banii mei, din închiriat garsoniere. Vreau banii de la moțul copiilor pe care i-a luat. Și el i-a luat ca să își ia un escavator. Am muncit în firmele familiei Bădălău și nu am luat niciun ban. Soacra mea venea și îmi lua banii de la cântări, că voia să își ia genți. Sunt banii mei”, spune vedeta.

Eu când l-am cunoscut pe Gabi era falit

Dar Claudia nu se oprește aici și spune că atunci când l-a cunoscut pe Bădălău acesta era falit. “Pe mine Gabi nu m-a pescuit de pe stradă. Nu m-a luat dintr-un club. Când m-am căsătorit cu Bădălău a fost pentru că m-am îndrăgostit de el. Și ca să fiu aruncată în stradă și să mi se ia absolut tot… pe mine mă poate discredita cât vrea. Sunt o mamă impecabilă pentru copiii mei. Eu când l-am cunoscut pe Gabi era falit. Eu aveam treaba mea cu muzica, aveam un apartament, o mașină. Apartamentul l-am vândut ca să pot să îmi achit creditul. Pe mine mă penalizau băncile, din cauza jocurilor lui Gabi la cazino”, a spus aceasta cu lacrimi în ochi.

 

Tags