ActualitateSport

Ciprian Marica, prins la hotel cu nevasta altui bărbat

Femeia cu care a fost surprins fostul fotbalist este nora unui cunoscut om de afaceri.

Ciprian Marica a ajuns în centrul atenției după ce a fost prins în flagrant la hotel împreună cu nevasta altui bărbat. Femeia este Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef al firmei Transgaz.

Fostul jucătorul a fost prins la hotel, în flagrant

Ciprian Marica se află în atenția tabloidelor, după ce ziaruldecluj.ro a publicat o filmare în care acesta apare într-un hotel, alături de Ana Muntean. Clipul a fost făcut public miercuri, însă întâmplarea a avut loc anul trecut.

Cei doi au fost surprinși împreună chiar de soțul Anei Muntean. Fostul atacant al echipei naționale de fotbal a încercat continuu să îl liniștească pe soțul înșelat. Marica era la bustul gol, acoperit doar de un prosop.

Întâmplarea a avut loc vara trecută, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. În prezent, episodul de infidelitate al Anei Muntean a fost trecut cu vederea, întrucât cuplul pare acum să aibă o relație sănătoasă.

Acum, Ciprian Marica are o relație cu Ioana Marcu, de mai mulți ani. Aceștia au doi copii împreună. Florin Muntean junior și Ana Muntean sunt și ei părinții a doi copii. În momentul căsătoriei, ei au fost cununați de către europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan.

Cine este Florin Muntean, soțul înșelat

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost baschetbalist la Gaz Metan Mediaș și U Cluj. El și Ciprian Marica erau vecini și chiar prieteni. În plus, Florin și Ana au fost invitați la botezul celui de-al doilea copil al fostului atacant, în 2018.

Soțul înșelat, fost șef Transgaz, ar fi suspectat de ceva timp faptul că lucrurile nu sunt în regulă, conform cancan. Totuși, el nu a crezut că Ana ar fi capabilă de așa ceva. Chiar dacă pe moment a fost furios, bărbatul a decis să țină totul ascuns și să îi ofere soției o a două șansă.

ATENȚIE, VIDEOCLIPUL CONȚINE LIMBAJ LICENȚIOS: