Actualitate

Cine o îmbracă pe Andreea Esca

Și-a păstrat totdeauna imaginea impecabilă, dar abia acum s-a aflat și cine o îmbracă pe Andreea Esca. Datorită acestui personaj, Andreea e mereu perfectă.

A impresionat de-a lungul timpului prin diverse ținute. Dar cine este persoana care are grijă de ținutele frumoasei Andreea Esca?

Cine o îmbracă pe Andreea Esca

A fost dintotdeauna apreciată pentru aparițiile sale elegante, dar în ultima perioadă stilul vestimentar al Andreei Esca s-a modificat. Ce înseamnă asta? Că vedeta a fost văzută îmbrăcând ținute deschise la culoare și însăși Esca a precizat pe rețelele de socializare că e foarte plăcut surprinsă. De asemenea, prezentatoarea ProTV a menționat și cine este cea care are grijă să arate perfect atunci când se află la pupitrul știrilor.

Soția președintelui Federației Române de Rugby, stilista Andreei Esca

Cea care o îmbracă cu adevărat spectaculos pe Esca este Maria Marinescu, un designer senzațional. Aceasta este soția președintelui Federației Române de Rugby, cu care s-a căsătorit în 2016 și are cinci copii. Pe de altă parte, Andreea Esca a vorbit despre modul în care s-a schimbat totul la locul ei de muncă, din cauza pandemiei. „Groaznic. Groaznic și nu s-a terminat.

Țin minte că, la început când apăruse prima știre despre coronavirus, îmi era destul de greu să pronunț cuvântul coronavirus. Și mă gândeam că aș putea să-i spun numai COVID-19 sau noul virus, noul coronavirus, ca să nu-i zic coronavirusul (…). Cu toate astea, pandemia ne-a cam epuizat pe toți. Și pe mine, și pe toată echipa. S-a lucrat complet diferit. În afară de mine, la știri, toate echipele au lucrat câte două săptămâni da, două nu. S-au schimbat foarte multe în algoritmul nostru de lucru și ne-a dat peste cap, pentru că sunt 25 de ani de când facem lucrurile într-un fel.

Mi s-a întâmplat uneori, când mă așezam pe scaunul de la jurnal, să-i întreb pe cei care-mi sunt în cască – regizor, producător – dacă și ei simt că suntem în situația asta? Dacă e reală sau am eu un coșmar și mă voi trezi? Pentru că erau zile în care mi se părea că n-are cum să fie adevărat, că nu putem fi tot aici, că n-avea cum să nu se termine. A fost foarte bizar”, a declarat Andreea Esca.