Actualitateinfo

Cine l-a otrăvit pe Cristi Borcea cu mercur, Acesta spune că face și astăzi tratament.

Din 2011 de când a fost otrăvit cu mercur, Cristi Borcea trece prin momente neplăcute. Acesta spune că face și astăzi tratament.

Crede că a fost otrăvit cu mercur de vreo iubită de-a sa, supărată pe el. Cristi Borcea vorbește despre acel episod halucinant.

Cine l-a otrăvit pe Cristi Borcea cu mercur

Un moment neplăcut din viața lui Cristi Borcea a ținut în 2011 prima pagină a ziarelor. În acel moment, acesta a fost otrăvit cu mercur și a fost la un pas ca totul să se transforme într-o tragedie. Recent, afaceristul a făcut declarații uluitoare. El spune că nici acum nu a scăpat de problemă, fiind obligat să facă tratament. Referitor la persoana care a făcut acest lucru, Borcea crede că ar putea fi o iubită, care ar fi suferit mult din cauza lui. În plus, acesta a spus că cei care l-au acuzat că s-a operat la inimă ca să scape de probleme, au făcut o mare greșeală.

M-am chinui și mă chinui de 20 de ani

„Și în momentul de față iau tratament pentru mercur. În 2011, am fost achitat în dosar, nu aveam de ce să mă sustrag. La primă instanță în dosarul Transferurilor fusesem achitat. M-am chinuit și mă chinui de 20 de ani. Sigur, 100%, e vreuna pe care am făcut-o să sufere, i-am distrus tinerețea, viitorul, ceva. Altfel nu pot să îmi explic. Mi-a dat să îmi lase amintire”, a declarat Cristi Borcea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Mai mult, Cristi spune că aceleași probleme cu mercurul le-a avut și fosta sa soție, Mihaela. Aceasta a avut acest metal în organism și a luat-o pe calea bisericii pentru a scăpa de argintul viu care îi distrugea sănătatea. „Cu operația pe cord a fost la fel, s-a zis că mă sustrag dosarului. Nu am doar bypass, am și punte. Inima nu o am legată, este ca un șanț. Nu cred că există cineva care să facă operație pe cord deschis să scape de vreun dosar”, a mai spus Cristi Borcea.

 

Tags