Actualitate

Cine este tânărul căruia Florin Călinescu i-a dat Golden Buzz. E orfan și a dormit trei ani pe străzi

Florin Călinescu l-a făcut fericit pe un tânăr orfan, care a cântat fenomenal rapp. I-a dat Golden Buzz.

L-a impresionat profund pe Florin Călinescu și acesta i-a dat Golden Buzz. E orfan și a dormit trei ani pe străzi.

Cine este tânărul căruia Florin Călinescu i-a dat Golden Buzz. E orfan și a dormit trei ani pe străzi

La doar 20 de ani, Ion Mihail Ghințan, un tânăr care a cânta rapp dumnezeiește la Românii au talent a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu. Gim le-a povestit juraților că a fost abandonat la doar 9 luni și de atunci viața lui s-a dus prin orfelinate și pe străzi. Dar cel mai greu moment a fost când a fost despărțit de fratele său, care a fost înfiat.

Când îmi era foame, Dumnezeu mă ajuta și primeam ceva de mâncare

”El a fost înfiat. Îmi amintesc că țipam după el. S-au rupt legăturile, știam că nimeni nu se mai întoarce unde este rău. La 11 ani am fugit din orfelinat. Timp de trei ani am dormit pe străzi. Am săpat sub niște țevi. Am pus cartoane, pături. Când stăteam întins, țevile emanau căldură și nu simțeam frigul. Când îmi era mai foame, Dumnezeu mă ajuta și primeam ceva de mâncare. Strada era dură. Eram bătut, înfometat”, i-a șocat aceștia pe jurați.

A terminat liceul de muzică

Chiar dacă a trăit în aceste condiții, băiatul a mers la școală și a absolvit liceul de muzică din Timișoara. „Mă duceam trist că nu aveam haine, nu aveam pachet, nu avea cine să mă ia de la școală. Profesorii mi-au fost părinți. Ei m-au ghidat”, a mai spus acesta. La finalul evoluției sale, concurentul le-a rupt sufletul juraților când a spus că el nu a avut niciodată bunici. În acel moment, Florin Călinescu i-a propus să fie el bunicul său. „Te deranjează dacă aș fi eu bunicul tău? Crezi în povestea cu peștișorul de aur?”, a spus vedeta.

Tags