Actualitate

Cine este soțul frumoasei Loredana Groza. De ce nu apar împreună la evenimente

Sunt de o viață împreună, iar Loredana Groza spune că fac o pereche perfectă. Atunci de ce nu sunt văzuți împreună la evenimentele mondene?

Diva sexy și soțul său se înțeleg perfect. Chiar dacă răutăcioșii tot spun de ani buni că divorțul bate la ușă. Loredana Groza le-a dat peste nas clevetitorilor.

Cine este soțul Loredanei Groza. De ce nu apar împreună la evenimente

Pentru Loredana și soțul său Andrei Boncea, o căsnicie minunată nu înseamnă să apari mereu în public cu jumătatea ta. Cât privește un posibil divorț, diva spune că a știut mereu cum să-și țință căsnicia fericită. În plus, i-a dat soțului său tot ce avea nevoie și i-a respectat dreptul la libertate.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a declarat Loredana Groza, pentru Viva.

Producător de film cunoscut

Pentru cei care nu știu, soțul Loredanei Groza e un excelent producător de film, cu un palmares demn e toată lauda. E vorba de filme precum „Supraviețuitorul”, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor”, „Garcea și oltenii”. Dar tot Andrei a parcitipat și la proiecte de notorietate, ca „Amen” regia Costa Gavras, „Callas Forever”, filmul lui Franco Zeffirelli și „Modigliani” lui Mick Davis. De asemenea, în 2006, pentru filmul „Joyeux Noel”, Christian Carion a primit o nominalizare la Premiile Oscar, la categoria „Cel mai bun film străin”.