Actualitate

Cine este soția războinicului Cătălin Moroșanu. Este singura femeie pe care a prezentat-o părinților

Pentru soția sa ar face orice pe lume, însă puțini știu cine este jumătatea lui Cătălin Moroșanu.

Se află în cea mai dură competiție sportivă din România, dar nu are frică de nimic. Cine este soția lui Cătălin Moroșanu.

Cine este soția războinicului Cătălin Moroșanu. Este singura femeie pe care a prezentat-o părinților

O adoră și o consideră femeia visurilor sale. De altfel, Georgiana a fost singura femeie pe care a prezentat-o părinților săi și mama copilului său. Dar puțini sunt cei care știu cine este soția lui Cătălin Moroșanu. Cei doi formează unul dintre cele mai invidiate cupluri din România de 18 ani și luptătorul e foarte mândru.

„Ea a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărțeam împreună o conserveră și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul. Chiar sunt norocos. Este și foarte frumoasă. Are de toate. Nu a fost de acord să fiu celebru. Știa care este prețul, întâi de toate lipsa de acasă. Sunt multe sacrificii, dar am mers mai departe, am făcut un copil”, a vorbit Moro despre jumătatea lui.

Este absolventă a două facultăți

Dar Georgiana nu este doar o femeie frumoasă și de casă ci și una foarte deșteaptă. Aceasta este absolventă de două facultăți, Economie și Stomatologie, iar în prezent este unul dintre cei mai apreciați medici stomatologi din Iași. „A mai fost plecat mult timp de acasă.

Mă descurc fără el, dar nu mă descurc cu dorul. Îi simțim lipsa și i-am zis și când a plecat să stea cât simtă el, dar să nu fie un chin acest concurs. Eu spun că a fost foarte echilibrat până acum, un pic s-a mai aricit, deci mai poate. El este genul de coechipier care încearcă să-și însuflețească echipa, să ofere suport, sprijin”, a declarat soția lui Moroșanu într-un interviu pentru emisiunea lui Teo.

 

 

Tags