Actualitateinfo

Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite, sezonul 9. S-a măritat la 14 ani. „Suntem de nedespărțit”

Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite, sezonul 9. S-a măritat la 14 ani. „Suntem de nedespărțit”

Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu a câștigat sezonul 9 Chefi la cuțite. Tânăra este căsătorită de la 14 și spune că este de nedespărțit de soțul ei.

Concurenta din echipa mov a făcut senzație cu preparatele ei, mai ales cu ”prăjitura lui mamaie”, o rețetă care a ajuns la inimile oamenilor.

Deși toată lume a spus despre ea că nu este un bucătar desăvârșit în ceea ce privește plating-ul, Narcisa are un talent fantastic în a da gust mâncării, motiv pentru care a și ajuns câștigătoare.

Concurenta Narcisa Birjaru trăiește o poveste de dragoste foarte frumoasă, încă de la vârsta de 14 ani. Ea și soțul ei s-au luat încă de mici și se iubesc la fel de mult ca-n prima zi! Chiar ea a povestit cum s-au întâlnit și cum s-a aprins scânteia între cei doi.

Provin din familie rromă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, mărturisea Narcisa, arată Click.

Și soțul ei i-a fost mereu aproape: ”Iubesc totul la ea, pentru mine ea e totul pe pământ”.

Narcisa Birjaru a demonstrat că este o persoană care știe să se plieze în domeniul gastronomic, reușind să facă preparate delicioase. Mai mult decât atât, chef Cătălin Scărlătescu chiar a fost foarte impresionat de performanțele concurentei și atunci când își va deschide restaurantul pe care și-l dorește, o va angaja.

„Eu o să-mi fac restaurant. Fata asta nu are cum să-mi lipsească mie din bucătărie. În ea simt cea mai mare luptă. Fata asta ar face orice să gătească superb, să câștige proba”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Narcisa este prima femeie care câștigă „Chefi la cuțite” în cele nouă sezoane existente de până acum. Ea a câștigat un premiu în valoare de 30.000 de euro.