Actualitate

Cine este iubita fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu

Dacă despre fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu știe multă lume, se cunosc puține lucruri despre iubita acestuia.

Pe Vlad Voiculescu îl cunoaște toată lumea, dar despre iubita sa nu s-a auzit nimic până acum. Cu ce se ocupă partenera sa, Laura Ștefănuț.

Cine este iubita fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu

Laura Ștefănuț. Aceasta este iubita fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Aceasta este o fostă jurnalistă care a lucrat pentru multe publicații din România, dar a colaborat și cu televiziuni din Germania. De asemenea, s-a aflat că Laura a fost a fost bursieră la Institute for Human Sciences din Viena și a fost co-autoare a unei cărți.

Vlad Voiculescu a fost poreclit Boierul

În școală, fostul ministru al Sănătății a fost poreclit Boierul, după felul în care se îmbrăca. Mama sa l-a învățat să fie un băiat muncitor, dar nu s-a gândit niciodată că va ajunge ministru. “A muncit foarte mult pentru orice proiect al său, fără gânduri ascunse. A făcut totul din suflet, aşa e firea lui. A plecat de acasă la 18 ani, la Viena. Am fost îngrijorată la început. O avea pe verişoara mea acolo care putea să îl ajute cât de cât. Nu ştia germană decât foarte puţin. A învăţat acolo limba şi apoi a organizat cu copiii din Pucioasa tabere de limbă germană, pentru că a zis să nu mai plece nimeni la studii în străinătate fără  să ştie cât de cât germană”, a declarat cu ceva timp în urmă, Natalia Vasile Voiculescu.

De ce a fost demis

Chiar dacă nu s-a așteptat la așa ceva, Vlad Voiculescu a fost demis din conducerea Ministerului Sănătății. Anunțul a fost făcut de Florin Câțu. „Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a declarat Florin Câțu.