Actualitate

Cine este fratele lui Dani Oțil

Dacă Dani Oțil este una dintre vedetele cele mai cunoscute de la noi, puțini îl cunosc pe fratele său.

Este adorat de toată România, dar Dani Oțil nu este singură la părinți. Mai are un frate de care este extrem de apropiat.

Cine este fratele lui Dani Oțil

Dacă în copilărie Dani Oțil și fratele său nu se înțelegeau prea bine, acum sunt de nedespărțit. Bărbatul este mai mare cu patru ani decât prezentatorul, este căsătorit și are un copil superb. ”Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…) Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las! (…) ”Nu am fost pregătit mental și o aștept pe a doua. Eu plâng în biserică. Am plâns la nuntă. Nu am putut să mă duc, pentru că am avut etapă la Sinaia”, a declarat Dani Oțil.

Dani Oțil abia așteaptă să devină tătic

Când Dani Oțil a anunțat că va deveni tată, a fost surpriza anului. Iubita lui, Gabriela Prisăcariu a anunțat că este însărcinată în patru luni și cei doi sunt extrem de fericiți. „Nu se schimbă nimic. Nu am făcut mare lucru eu, doar am stat. Nu se termină viața de rider și de pilot. Așa am început, între două curse. Hai să lăsăm acest subiect în aer. Vorbim când îl dau la facultate și nu iese cu vreo vagaboandă. Dacă nu e bețivă, tatuat și drogalău, atunci să mă felicitați. Știm exact ce o să fie. Promit că într-o lună vă arăt și sexul”, a declarat Dani Oțil.