Actualitate

Cine a umilit-o pe Andreea Tonciu în ultimul hal

Una dintre cele mai cunoscute dive din showbizz-ul românesc, Andreea Tonciu a fost făcută praf pe rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat cu bruneta.

A intrat iar într-un mare scandal. Andrea Tonciu a fost pur și simplu umilită. Ce mesaje a primit de la câteva femei.

Cine a umilit-o pe Andreea Tonciu în ultimul hal

Andreea Tonciu e foc și pară. A postat o fotografie pe internet în care poartă o perucă frumoasă și nu s-a gândit ce va urma. Dar câteva doamne și domnișoare au sărit în capul ei și ce-a urmat e de domeniul fantasticului. Andreea nu a avut nici o vină, pentru că vedeta a salutat politicos pe cei de pe rețelele de socializare. Ulterior, le-a cerut părerea în legătură cu o schimbare de look. Acesta a fost motivul pentru care a postat fotografia în care purta o perucă.

Ce cap pătrat ai

Dacă unii internauți au fost respectuoși, ceilalți și-au dat arama pe față aruncându-i cuvinte grele. “Ce cap pătrat ai…”, “Știu că poate îți place poza asta, dar, sincer, arată rău la față. Ești ok, dar capul arată pătrat rău”, “Cine ți-a turtit capul așa?!?”, “Fără, fiindcă ai fruntea mică ”, “Ești frumoasă oricum” sunt câteva din comentariile primite. Chiar dacă are o căsnicie frumoasă, bruneta spune că nu e deloc romantică. „Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic, ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu”, a declarat vedeta cu ceva timp în urmă.