Actualitate

Chef Sorin Dumitrescu a marcat 10 ani de căsnicie

La aniversarea a 10 ani de căsnicie, unul dintre cei mai îndrăgiți chef, Sorin Dumitrescu, i-a făcut soției sale, cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Vizibil emoționat, chef Sorin Dumitrescu a sărbătorit 10 ani de căsnicie. Cu acest prilej, acesta i-a trimis soției sale un mesaj de dragoste, extrem de emoționant.

Chef Sorin Dumitrescu a marcat 10 ani de căsnicie

Nimeni nu le-a dat la început mai mult de o lună atunci când s-au cunoscut, dar iată că chef Sorin și soția sa au împlinit 10 ani de căsnicie. Cel mai bun moment pentru ca renumitul chef Sorin Dumitrescu să vorbească despre soția sa și să îi facă cea mai frumoasă declarație de dragoste. Dar cine este jumătatea lui Sorin? Se numește Cristina Sima și este cea mai minunată femeie din lume. Potrivit fanatik.ro, chef Sorin Dumitrescu le-a spus internauților și amănunte despre începuturile relației sale cu soția sa. Cei doi au acum două fetițe superbe. Chef Dumitrescu a făcut și o altă mărturisire de suflet. Acesta a spus că la începutul pandemiei, ca să nu-și îmbolnăvească soția, nu au dormit o perioadă în același pat.

Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună

“10 ani de când suntem împreună oficial. Bine, au trecut câteva zile bune, dar cam în perioada asta acum 10 ani, ne afişam împreună. Eu bucătar, ea beautywriter. Azi combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, în 2010, nu era cine știe ce să fii bucătar. Dar, azi e misto să ai acasă un chef, mai ales în condițiile în care trăim noi azi.

Țin minte și acum, poza asta îi era profil pe Facebook, iar din salariul meu i-am cumparat un ceas de ziua ei. Am dus-o la shopping la vitrină (adică, doar privim, nu luăm nimic că vine chiria și avem alte priorități). Dar am întrebat-o subtil ce îi place, am băgat la cap, am luat salariul și i-am luat cadoul.

Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună. Mai toți dintre ei s-au despărțit de ceva timp și noi tot împreună și după 10 ani parcă și mai fericiți! Atât aveam de zis. Sănătate să aveți! Te iubesc, Sima!”, a transmis chef Florin Dumitrescu, pe instagram.

 

Tags

Close