Actualitate

Celia este în stare foarte gravă. Cântăreața are coronavirus

Când vine de coronavirus, nici vedetele nu scapă. Recent, frumoasa cântăreață Celia a ajuns în stare foarte gravă, la spital.

Printre vedetele care au luat coronavirus se numără și cântăreața Celia, care este în stare foarte gravă, internată în spital.

Celia este în stare foarte gravă. Cântăreața are coronavirus

S-a infectat cu coronavirus și îi este foarte frică pentru viața ei și a familiei. Aceasta s-a simțit foarte rău după infectare și a fost internată la Spitalul din Deva. Din nefericire și părinții ei au luat coronavirus, iar mama sa a fost, de asemenea, internată. Vedeta a spus fanilor săi pe internet cum este starea ei de sănătate în acest moment.

A fost un coșmar pentru mine

„Experiența “COVID-19 “ a fost un coșmar pentru mine/noi. Totuși n-am cuvinte să mulțumesc Lui Dumnezeu ca a îngăduit să ne mai avem unii pe alții, să rămână și mama langă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, cărora nu știu cum le voi putea mulțumi. Însă îi voi purta în rugăciuni.

Am fost internați mai bine de 2 săptămâni în Spitalul din Deva, secția Infecțioase și știu că nimic nu a fost întâmplator. Oamenii de acolo pur si simplu ne-au dat putere si ne-au sters lacrimile….”, a povestit Celia pe pagina sa de Instagram.

A fost cerută a doua oară de soție

Chiar dacă e căsătorită de opt ani cu soțul său, Ardeli Ancuța, iar acesta i-a făcut o surpriză plăcută și a mai cerut-o odată în căsătorie. Acest lucru s-a întâmplat când aceștia se aflau la o nuntă în India.

„Am plecat în India pentru nunta unor prieteni, pentru mine a fost prima dată, ne-am simțit minunat acolo! Prietenii noștri ne-au pregătit haine tradiționale, am petrecut în stilul lor, am fost fascinată de tot. Am văzut doar partea frumoasă a acelor locuri minunate, am fost înconjurată de oameni minunați și mi-am umplut sufletul cu amintiri minunate!

Am vizitat Taj Mahal și am avut bucuria să fiu cerută din nou în căsătorie! Eram fascinată de acel loc și de povestea lui. El fiind construit în numele iubirii! I-am spus soțului că mi-as fi dorit să fiu cerută în căsătorie într-un loc ca acesta și el s-a gândit să o facă din nou!:) Anul acesta împlinim 7 ani de căsătorie așa că legământul a fost făcut din nou chiar la una din cele 7 minuni ale lumii”, a declarat Celia.