Actualitate

Celebra cântăreață Dana Marijuana e în culmea depresiei. Vedeta fuge de fani

Cu ani în urmă, numele cântăreței Dana Marijuana era pe buzele tuturor. Astăzi, aceasta suferă de depresie și fuge de fani pentru că nu știe cum poate reacționa.

Are mai probleme de sănătate, iar depresia o pune de multe ori la pământ. Celebra cântăreață Dana Marijuana spune că preferă să fugă de fani.

Celebra cântăreață Dana Marijuana e în culmea depresiei. Vedeta fuge de fani

În vârstă de 41 de ani, binecunoscuta cântăreață Dana Marijuana, pe numele ei adevărat Dana Coteanu nu a scăpat de problemele de sănătate. Femeia e în depresie și spune că de multe ori devine agresivă. Acesta a fost motivul pentru care a ales să fugă de fani pentru că nu știe niciodată cum poate reacționa.

“Aşa că am decis să mă ascund de fani. Oamenii nu mă mai recunosc şi asta-mi place, într-un fel. Fiindcă altfel risc să devin rea, agresivă. Mi s-a spus că am coborât de mai multe ori în stradă şi că am fost agresivă cu cei din jur. Îmi cer iertare tuturor. În 2000, am rămas cu o parte a creierului paralizată, ani buni, sper să mă înţeleagă lumea”, a declarat Marijuana.

Iubitul său, luptător K1, o susține necondiționat

Dacă pe partea profesională nu stă prea bine, Dana a avut noroc în dragoste în ultima perioadă. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Dan Burlacu, un luptător K1, fost campion naţional şi mondial la kickboxing, care o iubește și o susține necondiționat. “Suntem împreună de ceva timp şi ne creştem copiii. Cât mai bine posibil! Dana are două fete, eu am doi băieţi şi împreună formăm o familie. (…) Dana are o relaţie specială, dacă o pot numi aşa, cu astenia de primăvară. Sigur, nu numai ea, dar şi ea. Şi nu e simplu să treacă peste criza asta. Mereu sperăm că va fi bine, dar uneori încercarea e mai dură şi o supune la diverse cazne”, a spus bărbatul.

Are talent la pictură

Pe de altă parte, Dana a mărturisit că Marijuana se liniștește când pictează, fiind foarte talentată. “Am descoperit, mai întâi, cu surprindere, apoi cu plăcere, că a picta o atrage şi o calmează, deopotrivă. Iar mie-mi place pictura ei, o văd foarte talentată pentru cineva care nu a avut niciodată de-a face cu aşa ceva. până mai ieri”, a mai spus acesta.