Actualitate

Cele mai bune comedii de vizionat împreună cu familia

În momente precum acestea avem nevoie şi de o doză sănătoasă de râsete, uitând măcar pentru câteva ore de situația dificilă în care ne aflăm.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Pandemia Covid-19 a luat cu asalt tot globul, iar sentimentele predominante în ultimul timp sunt de panică, stres și incertitudine.

Izolarea la domiciliu devine mai grea pe zi ce trece, iar cititul știrilor doar ne accentuează stările deja existente. De aceea, ne-am gândit să venim în ajutorul tuturor cu o listă de filme pline de haz și voie bună.

Advertisment

Cele mai bune comedii de privit în perioada asta

,,They Came Together” este o un film de comedie de senzație, care urmărește diferențele de gen, dar o face cu un simț al umorului fresh și revigorant. Este imposibil să nu râdeți la numeroasele glume, făcându-vă să trăiți cu adevărat fiecare scenă. Este un film subestimat, care merită cu adevărat să fie vizionat.

Advertisment

,,Scott Pilgrim vs. the World” este un film ce conține foarte mult amuzament și glume pe măsură ale personajului principal. O să vă fie greu să vă decideți la o scenă preferată, căci umorul este la el acasă.

,,Meet the Parents” este cu siguranță un film pe care trebuie să îl vizionezi cu întreaga familie. Să întâlnești părinții partenerului n-a fost niciodată ușor, însă protagonistul duce acest lucru la un alt nivel.

Filmele lui Jim Carrey nu puteau lipsi din lista noastră

,,The mask” este unul dintre acele filme care te va face să nu îți poți lua ochii de la el până la final. Modul în care Jim Carrey a adus la viață un personaj cu totul neobișnuit a atras foarte multă atenție. Nu ar trebui să ratați această comedie autentică.

,,Ace Ventura, Pet Detective’’ spune poveste unui om specializat în găsirea animalelor pierdute a altor oameni. Când emblema Delfinilor din Miami este furată, personajul nostru pleacă în căutarea sa și ajunge să trăiască aventura vieții lui.

,,Mrs Doubtfire’’ îl prezintă pe Robin Williams în cea mai amuzantă situație. Acesta îl interpretează pe Daniel, un tată divorțat care încearcă să râmână în viața copiilor săi cu orice preț. Așadar, el se costumează într-o femeie mai în vârstă și este angajat de fosta soție să aibă grijă de copii. Ce urmează de aici vă lăsăm să aflați singuri.

Advertisment
Advertisment