Actualitate

Cel mai romantic cântăreț, Gheorghe Gheorghiu, se însoară. Cine e aleasa inimii

Se pregătește de nuntă după ce și-a cerut iubita în căsătorie. cine este viitoare soție a lui Gheorghe Gheorghiu.

Faimosul cântăreț Gheorghe Gheorghiu va fi mire în curând. Cine e femeia pe care a cerut-o de nevastă.

Cel mai romantic cântăreț, Gheorghe Gheorghiu, se însoară. Cine e aleasa inimii

Toți au rămas fără cuvinte când au auzit. Nu e nici o glumă. Gheorghe Gheorghiu se căsătorește. Chiar dacă era un burlac convins, o superbă femeie i-a pus capac. Acesta și-a cerut partenera în căsătorie, chiar în Ajun de Crăciun. Pentru că este un bărbat serios, care are planuri mari de viitor și vrea să demonstreze tuturor acest lucru.

„De ce vi se pare că este așa un mare șoc? Am realizat că vine o vreme când orice bărbat serios trebuie să se așeze la casa ei. Deocamdată mă așez la casa ei. Sunt la New York acum. Ne-am cunoscut acum 30 de ani”, a declarat Gheorghe Gheorghiu cu ceva timp în urmă.

Cine este viitoarea soție a artistului

Potrivit declarațiilor cântărețului, cei doi se știu de mulți ani și mereu a existat o atracție foarte puternică între ei. Gheorghe Gheorghiu spune că iubita lui a mai fost căsătorită odată și are doi copii. În plus, este patroana unui luxos și cunoscut restaurant în New York.

„Mereu a fost o chimie între noi, am colaborat încă din 93. M-am gândit să îi fac o surpriză, chiar de Crăciun, nu era prestabilită chestia asta. Mereu am fost prieteni și vom rămâne. Are 50 de ani. Ca toată lumea, s-a mai măritat, a mai divorțat… cum e viața. E un om foarte puternic, muncește foarte mult. Are un restaurant în New York. A avut 3”, a continuat el. Cea mai bucuroasă de această veste a fost fiica artistului, Andra.

„Inevitabil urmează și nunta. Nu știu dacă o să facem chestii cum fac adolescenții, cu rochie de mireasă, dar o să facem o petrecere frumoasă și o să ne îmbrăcăm civilizat. Ea din căsnicia precentă are un băiat și o fată. Ea e studentă la medicină, el manager la restaurant. Andra, fiica mea, s-a bucurat. Mi-a zis că trebuie să fie cineva care să aibă grijă de mine, pentru că noi ne vedem rar”, a mărturisit vestitul cântăreț.

 

 

 

Tags